Blog

Wise Care 365: RAM optimalizálása ( Tray icon )

A Wise Care 365 beépített szolgáltatásai részeként lehetőség van a RAM optimalizálására is. Így gyorsíthatod a számítógépedet azáltal hogy kitisztítod azt az oda nem való elemektől. A karbantartás egyik fontos részének tekinthető. Az újdonságok részét képezi a „Tray icon” ezen területhez.

Ha rengeteg alkalmazást futtatsz a számítógépeden, ezekből több nagyobb RAM igénnyel rendelkezőt is kezelsz egy adott időben, pillanatok alatt elfogy a rendelkezésre álló szabad hely lassulásokat tapasztalhatsz. Ha a számítógéped karbantartására a Wise Care 365 szoftverét használod, akkor egy igen hasznos szolgáltatást fedezhetsz fel ezen terület optimalizálására.

Mostantól az indulását követően egy úgynevezett Tray icon-t is megjelenít, ami kifejezetten alkalmas arra hogy fel tudd szabadítani a RAM-ot a már fölösleges elemektől. Ennek végrehajtását megvalósíthatod manuálisan, vagy akár automatikusan is.

Kézi művelet esetén ehhez nem is kell mást tenned mint a lebegő eszköztárra kattintani, és a többit már ő teszi. Ha ezzel nem szeretnéd az idődet vesztegetni, az automatizáláshoz keresd meg a Wise Care 365 kezelőpultján az egyéni, beállítások menüpontot, majd ezen belül a Tray icon-t. Itt megadhatod a számára hogy hány százalék felett végezze el automatikusan a RAM optimalizálását, illetve pipáld ki az „Auto” módot.

Ha nem akarod használni a lebegő ablakot itt távolíthatod el.

A Wise Care 365 fejlesztői termékei között található még a Wise Memory Optimizer ami szintén az adott funkciót tölti be. Őt külön is le lehet tölteni.

Wise Care 365: RAM optimalizálása könnyedén
Wise Care 365: RAM optimalizálása ( Tray icon )


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá