Blog

A Rendszerleíró töredezettségmentesítése a Wise Care 365 karbantartó szoftverrel

A karbantartó szoftverrel észrevehetően sokkal gyorsabbá tehetjük a számítógépet, optimalizálhatjuk a merevlemezt, a beállításjegyzéket is töredezettség mentesíthetjük. A Wise Care 365 Windows kiegészítővel gyorsíthatjuk a számítógépet, amivel a megnyitott fájl, feladat előzmények törölhetőek.

Komplett megoldás a számítógép karbantartási feladataihoz amivel a személyes adatokat tartalmazó feladat előzmények törölhetőek. A szoftverrel megakadályozhatjuk a Windows lassulását. A Windows, az installált szoftverek, a böngészők munkafolyamat előzményeinek az eltávolításával akár teljesítményt is felszabadíthatunk. Az elindult folyamatok válaszideje rövidíthető, a fájlrendszer, hálózati kapcsolatok is optimalizálhatóak, sokkal nagyobb kapacitással futtathatjuk a számítógépet. Az indítópult kezelővel a rendszerindítási időt tudjuk gyorsítani amivel betöltési idő, illetve felhasználói értékelés alapján lehet böngészni a számítógépen egyszerre elinduló szoftverek listáján, amivel azokat akár le is tilthatjuk.

Rendszerleíró töredezettségmentesítése

Rendszer visszaállítási pontot hozhatunk létre a Registry töredezettség mentesítésének futtatásakor, gyorsítani lehet a Windows rendszert. A programmal kijavíthatóak a Registry hibák, javíthatunk a Windows teljesítményén. A Regisry töredezettség mentesítési feladathoz a futó alkalmazásokat be kell zárnunk. A töredezettség mentesítés befejezése után újraindul a PC.

A szoftverrel a megvédhetjük a személyes adatainkat a böngészők gyorsítótárának, a Windows feladat előzmények törlésével, a rendszerleíróból az elavult értékeket lehet törölni, illetve akár töredezettség mentesíthetjük. A Wise Care 365 installálható, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető.

Wise Care 365 – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Rendszerleíró töredezettségmentesítése a Wise Care 365 karbantartó szoftverrel
Leírás
A Wise Care 365 egy pompás karbantartó szoftver amivel akár a Registry értékeit is töredezettség mentesíthetjük.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá