Karbantartó szoftverek

Wise Care 365 6.7.4.649

A Wise Care 365 rendszer karbantartó szoftver ami, jelszó menedzsert, merevlemez tisztítót, registry, illetve böngésző pucolót is tartalmaz. Free alkalmazásként futtatható. Egyetlen kattintással képes karbantartani a legfontosabb területeket. Ideális biztonságos jelszavak generálására, Windows konfiguráló szolgáltatással, plusz funkcióként állnak rendelkezésre. Magyar nyelvű. Töredezettség mentesítővel.

Ha nem tartjuk karban a számítógépünket, annak több negatív, látványos mellékhatása is lesz, nem csak hogy idővel instabilabbá válik a rendszer, de még annak a lehetőségét is kockáztatjuk hogy bizalmas adatokat szivárogtatunk ki magunkról. A legjobb megoldás ha egy olyan szoftver segítségét kérjük ami a felületén minden szóban forgó művelet elvégezhető, nagy takarítani tudunk és biztonságosabbá is tehetjük a Windowst. A Wise Care 365 profinak tekinthető a maga területén.

Ha nem szeretnéd telepíteni, a Wise Care 365 hordozható változatára van szükséged, ami nem szemetel, de minden opciót biztosít éppúgy, mint a nagy testvére. Egy minden igényt kielégítő mindenes, ami mindent tud amire csak szükség lehet. Telepítése után a beépített varázsló felület segíti a szoftver kiismerését, illetve a kinézet kiválasztását. Természetesen akik már eddig is ismerték azok számára ez nélkülözhető. Rendkívül hasznos funkciójának tekinthető hogy egy kattintással is munkára fogható. A Wise Care 365 biztonságos merevlemez törlést is szolgáltat ha privát rendszer optimalizálást szeretnél rábízni.

A Wise Care 365 felhasználható…

A Wise Care 365 legfontosabb funkciója amire lett tervezve az a takarítás, lehetőség van arra hogy egyetlen kattintással végezzük el amit az előre meghatározott paraméterek alapján tesz, de arra is mód nyílik hogy manuálisan javítsuk a PC -t lassító tényezőket, itt mindent mi állítunk be. Minimális erőfeszítést igényel abban az esetben ha egy kattintással hajtod azt végre. RAM optimalizálásra szintén egy kattintással felkérhető. Töredezettség mentesíthetjük a merevlemezt, takaríthatjuk éppúgy mint a rendszerleírót az utóbbit rendszertisztító formájában. Az utóbbi esetén tisztítási lehetőségeket is rendelkezésünkre bocsájt. Ezáltal nem csak hogy gyorsabbá válik a rendszer, de minimalizálható annak az esélye hogy rendszerösszeomlás következik be egy egy hibás rendszerleíró értéknek betudhatóan.  Korábban az alkalmazásról már írtunk több alkalommal is, többek között itt.

Ha még több információra van szükséged, a legfrissebb híreket tippeket szeretnéd, a Wise Care 365 cikksorozatunk segít ebben. Rengeteg plusz funkciót fedezhetünk fel az adott feladathoz.

Wise Care 365 indítópult kezelő funkció:

Az indítópult áttekintésével ha kilőjük azokat a szoftvereket amikre csak nagy ritkán van szükség, erőforrást és gyorsabb betöltődést tudunk elérni. Az indítópult adminisztrálásával értékes másodperceket nyerhetsz a gép indításakor. Biztonsági mentések készítése is kezdeményezhető a legfontosabb területekről. A rendszer által védett fájlok törlésére is képes, illetve az azokhoz tartozó zárolások feloldását is megvalósítja. Természetesen itt azért érdemes körültekintően eljárni. A program tartalmaz egy speciális rendszer védelmi módot is, a teljesítmény megőrzéséhez. A Wise Care 365 rendszerleíró töredezettségmentesítéshez is kifogástalan.

Wise Care 365 Böngésző karbantartó funkció:

Törölhetjük böngésző előzményeinket, ( Google Chrome, Mozilla Firefox Portable támogatással is rendelkezik ) a nyomkövető sütiket amik arról is árulkodhatnak hogy milyen oldalakat látogattunk meg előzőleg. Olyan Windows összetevők is törölhetőek amik beépítettek, de soha nem vettük hasznukat csak helyet pazarolnak. Rendszerfelügyelet formájában áttekintést kaphatsz a háttérben futó folyamatokról. A legfontosabb funkciók menüs elrendezésben vannak így remekül navigálható a szoftver. Ha kevés lehetőséget biztosít akkor használd a prémium változatát. Kiadási megjegyzések. Még több információt a Wise Care 365 használatáról itt találsz. Egy szintén igen hasznos képessége hogy vele el tudsz rejteni szinte bármilyen tartalmat a számítógépen, de természetesen az USB eszközöket is támogatja. Minden számítógép tulajdonos számára javasolt akiknek fontos a gyors és biztonságos Windows állapot megléte.

Alternatívák:

Természetesen hasonló szoftverek egész arzenálja érhető el amelyek között egyszerűbb opciókkal ellátottak is találhatóak. Ilyen a CCleaner, továbbá az Advanced SystemCare. Gyakorlatilag ingyenesek, ugyan azokat a funkciókat lehet kipróbálni, az eredmény egy sokkal hatékonyabb Windows rendszer.

A Wise Care 365 karbantartója segít jobb teljesítményt kihozni a számítógépedből, számos extra funkcióval van felszerelve, amit nem tartalmaz, azt később hozzá lehet adni. A böngésző előzmények takarításához, registry pucoláshoz. A merevlemez hatékony, alapos karbantartásához, kiváló, áttekinthető jelentések formájában. 

Wise Care 365 képgaléria:

Wise Care 365

Wise Care 365 Összefoglaló:

 • rendszer karbantartó
 • egykattintásos rendszer optimalizálás
 • helyfelszabadító funkció
 • konfiguráló
 • funkciók modulos elérése
 • Folyamatosan tájékoztat a PC aktuális állapotáról
 • kis erőforrás
 • takarító funkció
 • töredezettség mentesítő
 • böngésző előzmény takarító
 • Windows összetevők eltávolítása
 • modern felhasználói felület
 • Magyar nyelv
 • fizetős változatban is elérhető ami funkcionálisan többet nyújt
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Fejlesztői oldal: https://www.wisecleaner.com/
Wise Care 365 letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Wise Care 365
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Care 365 Portable 6.7.4.6492024-07-03 Wise Care 365 Portable 6.7.4.649 (0)
  A Wise Care 365 Portable ideális eszköz arra hogy a lassult, teleszemetelt rendszeren optimalizálási lépéseket tudj végrehajtani, […]
 • Wise Care 365 Pro 6.7.4.6492024-07-03 Wise Care 365 Pro 6.7.4.649 (0)
  A Wise Care 365 Pro prémium rendszer karbantartó alkalmazás amivel gyorsabbá és megbízhatóbbá tehető a számítógép. Ez a kiadás a […]
 • SafeInCloud 24.8.32024-07-10 SafeInCloud 24.8.3 (0)
  A SafeInCloud egy profi jelszó menedzser alkalmazás ami nem csak újak generálásában segít, hanem azok biztonságos eltárolását is meg […]
 • SafeInCloud Portable 24.8.32024-07-10 SafeInCloud Portable 24.8.3 (0)
  A SafeInCloud Portable segítségével a számítógépeden kezelt jelszavaidat tudod a felhőbe menteni biztonságos módon. Ez a Free […]
 • Wise Disk Cleaner 11.1.3.8292024-06-27 Wise Disk Cleaner 11.1.3.829 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten, csak egyszer kell […]

1 megjegyzés

Gyurik Sándor 2015-04-18 at 21:34

rendbevan

Válasz

Szólj hozzá