Blog

Wise Care 365: Hasznos karbantartó kiegészítőket tartalmazó segédprogram

Windows rendszerre kötelező szoftver abban az esetben ha még eddig nem telepítettél karbantartó szoftvert, azt egy külső forrásból szeretnéd beszerezni hozzá, mivel nem az operációs rendszer alap szolgáltatását akarod használni. A Wise Care 365 grafikusan, megfelelő funkció támogatással, illetve több hozzáadható plusz funkcióval támogatja az operációs rendszer karbantartását.

Ingyenes, vagy fizetősen is beszerezhető program amivel teljes körűen lehet karbantartani a számítógépedet, ezt a merevlemezen, azon belül olyan fájloknál amikre nincs szükség, komolyabb teljesítmény romlást lehet tapasztani ha azokból rengeteg van. A Wise Care 365 általános karbantartásra, illetve konfigurálásra is felhasználható, sőt ha ez még elsőre kevés volna néhány hasznos funkciót is használhatunk, ilyen a beépített jelszó kezelő, illetve az utólag beszerezhető Registry pucoló, helyi menü kezelő, illetve a törölt fájlok helyreállítására felhasználható program kiegészítő.

A Magyar felhasználói felületen, funkciónként rendszerezve lehet azokat megtalálni a felhasználói felületen, majd használni. A Wise Care 365 karbantartásra, egyszerűbb tisztítási feladatokra, adatvédelmi megközelítésből, illetve rendszer információk megjelenítésére lehet eredménnyel felhasználni.

Az ingyenes Wise Care 365 otthoni felhasználás esetén rendelkezik annyi eszközzel amire szükség van, ezekkel meg lehet őrizni a Windows teljesítményét.

Wise Care 365 – Univerzális karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Wise Care 365: Hasznos karbantartó kiegészítőket tartalmazó segédprogram
Szerző
Leírás
Ingyenesen használható remek karbantartó szoftver ami rengeteg plusz teljesítményt eredményez: Wise Care 365

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá