Újabb ingyenes törölt adat helyreállító Windows rendszerre: Smart Data Recovery

Némileg több fájlformátumot, illetve módszert támogat az alábbi ingyenes törölt adat helyreállító eszköz, amivel szinte bármilyen fájl visszaszerezhető ha az már a lomtárban sem található. A Smart Data Recovery képekhez, videókhoz, dokumentum fájlokhoz is használható.

Néhány apró negatív jellemzőjétől eltekintve egy igen ígéretes megoldás hogy egyszerűen, garantáltan vissza tudd szerezni azokat a fájlokat, amiket töröltél a számítógép merevlemezéről. A Smart Data Recovery viszonylag komolyabb erőforrást igényel a PC hardverétől, természetesen pontosabb, garantáltabb végeredménnyel tud szolgálni. A szoftver erőssége hogy bármely fájl formátum esetén eredménnyel tud szolgálni, arról egy előnézeti lehetőség is rendelkezésre áll, ezt képekhez lehet remek.

A szoftver egyszerre több fájlhoz, illetve egy adott tartalom visszaállításához is megoldással rendelkezik, az utóbbi esetén egy fájl szűrőt lehet beállítani a keresés előtt, így gyorsabb találati eredményt, illetve a szükséges tartalmat kapjuk meg. A felhasználói felülete igen egyszerű, alapvető beállításokkal rendelkezik, ha szükséges meghatározható hogy a végeredményt hol tárolja el, ez a felhasználásuk, az azok mozgatásukhoz kell. A Smart Data Recovery innen tölthető le. Ha törölt fájlok visszaszerzésére keresel egy ingyenes segédszoftvert, érdemes kipróbálni.

Smart Data Recovery – Törölt adat helyreállító


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Újabb ingyenes törölt adat helyreállító Windows rendszerre: Smart Data Recovery
Szerző
Leírás
Teljesen ingyenesen használható, remek megtervezéssel rendelkező törölt adat helyreállító: Smart Data Recovery

Kapcsolódó szoftverek