Törölt tartalmak visszaállítására tervezett program a WorkinTool Data Recovery

A törölt fájlok visszaállításához futtatható programmal felhasználó optimalizált fájlkeresési módszerrel tudjuk a fájlokat felkutatni ami után akár csoportosan állíthatóak vissza a tartalmak. Az ingyenes WorkinTool Data Recovery HDD, SSD, illetve cserélhető USB eszközökhöz is használható. E-Mail üzenetekhez, dokumentumokhoz, tömörített mappákhoz, képekhez, filmekhez, illetve zenei tartalmakhoz választható.

A szoftver egy korlátlan fájlformátumokhoz, akár teljesen ingyenesen használható törölt adat helyreállító amivel a már lomtárból is törölt tartalmakat lehet helyreállítanunk. Az ma elérhető hardverek esetén futtatható, HDD, SSD, USB eszközökhöz is hatékony ha a fájlok helyére még nem íródott tartalom.

A törölt fájlok keresése után egyedi módszerrel tudjuk a tartalmakat kilistázni ahol azok lista, illetve ikon tulajdonságokkal tekinthetőek meg. Az alkalmazás az összes tartalom, illetve adott fájlok helyreállításához futtatható.

Videókhoz, Audiókhoz, dokumentumokhoz futtatható törölt adat visszaállító

A program konfigurációs indítópanelján egyedi paraméterekkel tudjuk konfigurálni, hogy milyen tartalmakat akarunk a törölt fájlok kereséséhez tervezett programmal felkutatni. Dokumentumok, tömörített mappák, fotók, Videók, Audió fájlok visszaállításához ideális, ami akár fájlformátum alapján konfigurálható.

A mély, illetve akár gyors törölt fájl keresési definícióval futtatható WorkinTool Data Recovery innen szerezhető be.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Törölt tartalmak visszaállítására tervezett program a WorkinTool Data Recovery
Szerző
Leírás
Ingyenes, törölt fájl helyreállítási munkafolyamatokhoz futtatható program a WorkinTool Data Recovery.

Kapcsolódó szoftverek