Használd ezt a programot a cserélhető adathordozóidról elvesztetett fájlok helyreállításához – SoftPerfect File Recovery

Ideális megoldás, hogy néhány lépésben vissza tudd szerezni a véletlenül törölt fájljaidat akár a cserélhető adathordozóidról ezzel az ingyenes programmal, a SoftPerfect File Recovery megoldásával.

Képekhez, videókhoz is felhasználható törölt adat helyreállító program amivel garantáltan helyreállíthatóak az akaratlanul véletlenül eltávolított tartalmaid. Nem kell telepíteni, csak futtatni. A keresés után kilistázza az összes olyan fájlt ami még visszaszerezhető, majd azt helyre tudja állítani, az egyetlen szempont, hogy azt egy másik meghajtóra tegyük. Ezzel a későbbi adat helyreállítási feladat könnyíthető meg.

Szinte bármihez…

A SoftPerfect File Recovery az egyik legbarátságosabb megoldás a törölt adat helyreállítók között ráadásul szabadon rendelkezésre áll bárki számára. A visszaállítandó fájl kereséséhez csak a formátumot kell neki meghatározni, aszerint tud dolgozni ezzel a konfigurációval könnyíthető, illetve gyorsítható a munkafolyamat. Néhány alapvető beállítási hiánytól eltekintve remekül végzi a dolgát bármikor szükség lehet rá, érdemes kipróbálni. Akár cserélhető adathordozókhoz, bármilyen ma használt fájlrendszerhez teljes kompatibilitással használható. A Windows rendszeren használható SoftPerfect File Recovery innen szerezhető be.

SoftPerfect File Recovery – törölt adat helyreállító


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Használd ezt a programot a cserélhető adathordozóidról elvesztetett fájlok helyreállításához - SoftPerfect File Recovery
Szerző
Leírás
Ingyenes törölt adat helyreállító, még telepíteni sem szükséges - SoftPerfect File Recovery

Kapcsolódó szoftverek