SoftPerfect File Recovery 1.2

A SoftPerfect File Recovery pillanatok alatt felkutatja a PC merevlemezén azokat a fájlokat amiket korábban véletlenül töröltél, ha szükséges vele azonnal vissza is szerezhető. A Free alkalmazás egyik előnye, hogy nem kell telepíteni, hordozható változat. A törölt adat helyreállító szoftver képekhez, videókhoz is felhasználható. NTFS, FAT fájlrendszerhez. HDD-hez, cserélhető Flash meghajtókhoz is kiváló. Magyar nyelvű.

A teljesen ingyenesen használható törölt adat helyreállító alkalmazással igen egyszerűen tudod azokat a fájlokat visszaszerezni amiket véletlenül töröltél korábban, ahol szinte bármilyen fájl formátum, kiterjesztés támogatást kap. A SoftPerfect File Recovery adat helyreállítóját nem kell telepíteni.

A SoftPerfect File Recovery letöltése után a programot csak el kell indítani, néhány alapvető információt kell neki meghatározni, ilyen hogy hol keressen törölt fájlokat, illetve hogy mit.

A szoftver a keresés helyét egy legördülő menün teszi lehetővé, hogy kiválasszuk a számára. Itt érzékelhető az igen rugalmas felhasználhatósága, mivel szinte bármilyen adathordozó esetén használható, legyen az a PC merevlemeze, illetve cserélhető tárolóegységek. Természetesen ez a dinamikus felhasználhatóság a fájlrendszerek sokasága esetén is érzékelhető, NTFS, FAT fájlrendszerekhez is ugyan úgy eredménnyel szolgál a törölt fájlok visszaállításakor.

Törölt fájlok visszaszerzése…

A SoftPerfect File Recovery Magyar nyelvű felhasználói felületén pillanatok alatt megkapjuk a eredményt, éppúgy akárcsak a visszaállítás is ilyen gyorsan végezhető el a kiválasztott tartalom alapján. A szoftver nem rendelkezik előnézeti lehetőséggel, így csak név alapján lehet eldönteni, hogy mit szeretnénk helyre állítani. Előny, hogy a márkásabb alternatívákkal összehasonlítva teljesen ingyenesen használható. A tartalmat csak egy másik meghajtóra lehet visszaszerezni, nem lehet az eredeti tároló egység, ez viszont egy kötelező paraméter.

Ingyenes megfelelője a Puran File Recovery, szintén rengeteg fájlformátum esetén tud eredményt biztosítani, mobilra a Undeleter Recover Files & Data használható fel.

A SoftPerfect File Recovery egy törölt adat helyreállító Tools, amivel véletlenül törölt fájlok szerezhetőek vissza igen egyszerűen. Rengeteg fájl formátum esetén tud eredménnyel szolgálni. Nem kell telepíteni, Magyar nyelvű.

SoftPerfect File Recovery Összefoglaló:

 • Törölt fájl helyreállító

  SoftPerfect File Recovery

 • képekhez, videókhoz
 • nem kell telepíteni
 • alapvető konfigurálási igény
 • NTFS, FAT fájlrendszerhez
 • cserélhető adathordozókhoz is
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.softperfect.com/products/filerecovery/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SoftPerfect File Recovery
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SDRecovery 2.12021-10-17 SDRecovery 2.1 (0)
  Az SDRecovery egy szabadon beszerezhető törölt adat helyreállító amivel a cserélhető SD adathordozókról lehet visszaszerezni a törölt […]
 • File Undelete 5.0.1.252021-04-12 File Undelete 5.0.1.25 (0)
  A File Undelete ideális Free alkalmazás, hogy a véletlenül törölt fájlokat vissza tudd állítani. Képek, illetve letörölt ZIP […]
 • iCare Data Recovery 8.3.0.02020-12-18 iCare Data Recovery 8.3.0.0 (0)
  Az iCare Data Recovery törölt adat, videó, kép visszaállító program amivel a kukából is kiürített tartalmak is visszaállíthatóak. […]
 • Wise Data Recovery 5.1.7.3352020-09-30 Wise Data Recovery 5.1.7.335 (0)
  A Wise Data Recovery segítségével visszaállíthatóak a véletlenül törölt adatok néhány egyszerű lépésben. Ideális videókhoz, képekhez, […]
 • Bitwar Data Recovery 6.4.22018-11-08 Bitwar Data Recovery 6.4.2 (0)
  A Bitwar Data Recovery egy törölt adat helyreállító eszköz amivel képeket, videókat, dokumentumfájlokat, szinte bármit vissza tudsz […]