SDRecovery 2.1

Az SDRecovery egy szabadon beszerezhető törölt adat helyreállító amivel a cserélhető SD adathordozókról lehet visszaszerezni a törölt fájlokat. A Free alkalmazással képeket, videókat, dokumentumokat lehet egyéni módszerrel egyszerűen visszaállítani. FAT16, FAT32, EXFAT fájlrendszerekhez, biztonsági mentéseket is készítünk IMG lemezkép formátumba.

Profi törölt adat helyreállító szoftver amivel a véletlenül törölt fájlokat lehet visszaszerezni abban az esetben ha a tartalom még visszaállítható, nem íródott felül a helye. Az SDRecovery egy modern egyéni módszerrel használható törölt adat helyreállító megoldás.

Az SDRecovery letöltése, illetve a telepítése után a szoftver futtatásakor be kell tallóznunk azt az eszközt amiről törölt fájlokat szeretnénk visszaállítani.

A szoftver indítása után egy modern felhasználói felületen lehet megtekinteni azokat a fájlokat amiket vissza lehet állítani a törölt adat helyreállító programmal.

A szoftver kategorizáltan képes az eredményeket kilistázni ahol adott fájlokhoz egy integrált fájlasszisztációs eszköz is rendelkezésre áll amivel akár a képek megtekintésére is támogatott. A tartalom visszaállítása előtt definiálható, hogy mely fájlokat szeretnénk helyreállítani.

Ingyenes cserélhető adathordozókhoz használható törölt adat helyreállító program az SDRecovery

Az eszköz nem csak cserélhető adathordozókhoz, SD kártyákhoz használható hanem akár a számítógépen található fájlokhoz is hatékony ahol minden fájlformátum esetén futtatható.

Az SDRecovery törölt adat helyreállító biztonsági mentések készítéséhez is profi eszköz amivel egy lemezkép formátumban lehet eltárolni a szükséges tárolóegységen, SD kártyán, illetve cserélhető adathordozón eltárolt fájlokat.

Törölt fájlok visszaállításához használható szoftver az M3 Data Recovery Free, illetve a File Undelete amikkel dokumentumokat, szoftvereket, képeket, videókat, illetve több olyan fájlt lehet visszaállítani ami egy egyéni munkafolyamathoz kell, amit már a lomtárból is töröltünk.

Az SDRecovery ingyenesen használható törölt fájl visszaállító szoftver amivel képeket, videókat, dokumentumokat, szoftvereket lehet visszaállítanunk. A szoftver biztonsági mentések tervezéséhez is használható ahol azokat egy a szoftverrel egyéni fájlkiterjesztésbe lehet eltárolni, illetve visszaállítani.

SDRecovery

SDRecovery Összefoglaló:

 • törölt adat helyreállító program
 • SD, cserélhető adathordozókhoz is eredményes
 • biztonsági mentések létrehozáshoz
 • képek, videók dokumentumok helyreállításához
 • FAT16, FAT32, EXFAT fájlrendszereket támogat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://fix.video/software.php


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SDRecovery
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RecoveRX 4.22020-10-01 RecoveRX 4.2 (0)
  A RecoveRX egy ingyenesen használható törölt adat helyreállító program amivel a már korában eltávolított fájlokat lehet […]
 • SoftPerfect File Recovery 1.22019-03-31 SoftPerfect File Recovery 1.2 (0)
  A SoftPerfect File Recovery pillanatok alatt felkutatja a PC merevlemezén azokat a fájlokat amiket korábban véletlenül töröltél, ha […]
 • Bitwar Data Recovery 6.4.22018-11-08 Bitwar Data Recovery 6.4.2 (0)
  A Bitwar Data Recovery egy törölt adat helyreállító eszköz amivel képeket, videókat, dokumentumfájlokat, szinte bármit vissza tudsz […]
 • File Undelete 5.0.1.252021-04-12 File Undelete 5.0.1.25 (0)
  A File Undelete ideális Free alkalmazás, hogy a véletlenül törölt fájlokat vissza tudd állítani. Képek, illetve letörölt ZIP […]
 • iCare Data Recovery 8.3.0.02020-12-18 iCare Data Recovery 8.3.0.0 (0)
  Az iCare Data Recovery törölt adat, videó, kép visszaállító program amivel a kukából is kiürített tartalmak is visszaállíthatóak. […]