Törölt adat

Remo Recover FREE Edition 6.0.0.241

A Remo Recover FREE Edition egy fejlett algoritmusú ingyenes törölt adat helyreállító ami SD, SSD, USB, Flash meghajtókhoz, illetve partíciókhoz is megfelelő. A szoftverrel akár a sérült, illetve nem felismerhető meghajtókról is vissza tudjuk az elveszett tartalmakat állítani. A fotókat, Audiókat, Videókat, irodai dokumentumokat is megtalálja az elveszett, törölt fájlok keresésekor, a Free alkalmazással a műveletek közben is helyreállíthatóak a tartalmak.

A törölt adat helyreállító programok az elmúlt időkben egyre hatékonyabban tudják visszaállítani a véletlenül törölt fájlokat. A Remo Recover FREE Edition a munkafolyamataink során véletlenül törölt fájlokat tudja visszaállítani külső meghajtókról, illetve merevlemezekről.

A Remo Recover FREE Edition letöltése, az installálása után probléma nélkül tudjuk kijelölni azokat a meghajtókat ahol adat helyreállítási műveleteket szeretnénk futtatni.

Kiválaszthatjuk azokat a fájlkiterjesztéseket amiket a törölt adat helyreállítási munkafolyamatokban a szoftverrel be szeretnénk olvasni.

Mobilokban található Flash kártyákról is visszaállít törölt fájlokat a Remo Recover FREE Edition

Az alkalmazással a törölt adat helyreállítási feladatokban a beolvasott visszaállítható fájlok előnézetét is meg tudjuk tekinteni, a műveleteinket egyszerű dolgok tudják hatékonnyá tenni, egy tematikus indítófelületen érhetőek el azok a fájlok amiket vissza tudunk állítani. Egyetlen paranccsal birkózik meg a törölt fájlok visszaállításával.

A Remo Recover FREE Edition helyreállítja azokat a fájlokat amire éppen szükségünk van

A programmal a törölt adat keresési műveletek folyamán megnézetjük a még helyreállítható fájlokat, a projekt végrehajtása előtt vissza is állíthatjuk.

Egy Windows 11 kompatibilis törölt adat helyreállító program tartalmak kereséséhez a Wise Data Recovery ami külső adathordozókhoz is modern megoldás. Az Auslogics File Recovery Flash adathordozókhoz, illetve merevlemezekhez egyaránt alkalmas.

A Remo Recover FREE Edition egy kicsi erőforrással kifejlesztett törölt adat helyreállító amivel még abban az esetben is visszaállíthatóak az elveszett fájlok ha a merevlemez nem olvasható, sérült, vagy formázott. 1GB adat méretig ingyenesen állítja helyre a véletlenül törölt fájlokat. Flash meghajtókon, merevlemezeken, memóriakártyákon, illetve USB adathordozókon is meg tudja keresni a közelmúltban törölt fájlokat.

Remo Recover FREE Edition Összefoglaló:

 • Törölt adat helyreállító program
 • Merevlemezekhez, illetve SD adathordozókhoz is nagyszerű
 • egyetlen kattintással állíthatóak vissza a törölt tartalmaink
 • dokumentumokhoz, fotókhoz, Videókhoz, zenei tartalmakhoz
 • NTFS, exFAT, FAT32 fájlrendszerű adathordozókhoz
 • olvashatatlan adathordozókról is visszaállítja a fájlokat
 • fájlkereső funkció
 • fájl előnézeti képességgel is rendelkezik
 • 1GB fájlméretig ingyenesen futtatható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.remosoftware.com/remo-recover-windows-free

Remo Recover FREE Edition letöltés

Remo Recover FREE Edition letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Remo Recover FREE Edition
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UndeleteOnClick 1.12.10.02024-07-19 UndeleteOnClick 1.12.10.0 (0)
  Az UndeleteOnClick egy profi törölt adat helyreállító akár formázott külső meghajtókhoz. A Free alkalmazásból telepítés nélküli […]
 • Recuva 1.54.1202024-06-26 Recuva 1.54.120 (0)
  A Recuva segítségével a kukából is kiürített elemeket tudjuk visszaállítani abban az esetben ha utólag mégis szükség lenne rá. Ez a […]
 • Bitwar Data Recovery 7.2.6.30822024-05-15 Bitwar Data Recovery 7.2.6.3082 (0)
  A Bitwar Data Recovery egy törölt adat helyreállító eszköz amivel képeket, videókat, dokumentumfájlokat, szinte bármit vissza tudsz […]
 • iCare SD Memory Card Recovery 4.0.02023-11-23 iCare SD Memory Card Recovery 4.0.0 (0)
  Az iCare SD Memory Card Recovery tartalmazza azokat az eszközöket amivel véletlenül törölt fájlokat állíthatunk vissza Flash […]
 • WorkinTool Data Recovery 1.7.0.02023-01-31 WorkinTool Data Recovery 1.7.0.0 (0)
  A WorkinTool Data Recovery egy különböző hardvereken is hatékony törölt adat helyreállító program HDD, SSD, illetve cserélhető […]

Szólj hozzá