Recovery Címkével ellátott szoftverek listája - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Recovery

 • A File Recovery ideális Free alkalmazás, hogy a véletlenül törölt fájlokat vissza tudd állítani. Képek, illetve letörölt ZIP elemeknél is felhasználható.

  File Recovery 1.24.0.24

  A File Recovery ideális Free alkalmazás, hogy a véletlenül törölt fájlokat vissza tudd állítani. Képek, illetve letörölt ZIP elemeknél is felhasználható.

  olvasd tovább...

 • Az iCare SD Memory Card Recovery tartalmazza azokat az eszközöket amivel véletlenül törölt fájlokat állíthatunk vissza Flash meghajtókról. Fájl előnézeti funkciót is biztosít a törölt Videó, kép, dokumentum, illetve zenei tartalmakhoz, Digitális fényképezőgépekhez, illetve mobilokhoz is kiváló. A szoftverrel a memóriakártyák túlnyomó többségéről visszaállíthatjuk a fájljainkat.

  iCare SD Memory Card Recovery 4.0.0

  Az iCare SD Memory Card Recovery tartalmazza azokat az eszközöket amivel véletlenül törölt fájlokat állíthatunk vissza Flash meghajtókról. Fájl előnézeti funkciót is biztosít a törölt Videó, kép, dokumentum, illetve zenei tartalmakhoz, Digitális fényképezőgépekhez, illetve mobilokhoz is kiváló. A szoftverrel a memóriakártyák túlnyomó többségéről visszaállíthatjuk a fájljainkat.

  olvasd tovább...

 • Az iCare Data Recovery törölt adat, videó, kép visszaállító program amivel a kukából is kiürített tartalmak is visszaállíthatóak. Beépített varázslófelületen keresztül navigál a folyamat alatt. Free alkalmazásként használható alkalmazás.

  iCare Data Recovery 9.0.0.5

  Az iCare Data Recovery törölt adat, videó, kép visszaállító program amivel a kukából is kiürített tartalmak is visszaállíthatóak. Beépített varázslófelületen keresztül navigál a folyamat alatt. Free alkalmazásként használható alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A Farbar Recovery Scan Tool egy teljesen ingyenesen, ráadásul telepítés nélkül használható víruskereső, eltávolító program. Vele hatékonyan tudsz megbizonyosodni arról, hogy a Windows rendszered nem e tartalmaz valamilyen kártékony kódot. Nagyon egyszerű a használata, alapos keresési módok jellemzik. A Free alkalmazás átkutatja a Registry-t, a merevlemezt, azon belül a 90 napnál nem régebbi fájlokat, azokról MD5 kalkulációt tud készíteni. A jelentések elmenthetőek.

  Farbar Recovery Scan Tool (FRST) 05.11.2023

  A Farbar Recovery Scan Tool egy teljesen ingyenesen, ráadásul telepítés nélkül használható víruskereső, eltávolító program. Vele hatékonyan tudsz megbizonyosodni arról, hogy a Windows rendszered nem e tartalmaz valamilyen kártékony kódot. Nagyon egyszerű a használata, alapos keresési módok jellemzik. A Free alkalmazás átkutatja a Registry-t, a merevlemezt, azon belül a 90 napnál nem régebbi fájlokat, azokról MD5 kalkulációt tud készíteni. A jelentések elmenthetőek.

  olvasd tovább...

 • Az Auslogics File Recovery segítségével vissza tudod állítani azokat a véletlenül törölt adatokat amit már a kukából is eltávolítottál. Támogatja a fotókat, videókat, szoftvereket de akár a szöveges dokumentumokat is.

  Auslogics File Recovery 11.0.0.5

  Az Auslogics File Recovery segítségével vissza tudod állítani azokat a véletlenül törölt adatokat amit már a kukából is eltávolítottál. Támogatja a fotókat, videókat, szoftvereket de akár a szöveges dokumentumokat is.

  olvasd tovább...