EaseUS termékek - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

EaseUS

 • Az EaseUS Todo Backup Free biztonsági mentések készítésére ideális szoftver amivel néhány lépésben hajtható végre a folyamat, vele akár teljes partíció archiválására is van lehetőség. A végeredményt képfájl formátumban menti el akár időzítve. Free alkalmazás. 

  EaseUS Todo Backup Free 13.0

  Az EaseUS Todo Backup Free biztonsági mentések készítésére ideális szoftver amivel néhány lépésben hajtható végre a folyamat, vele akár teljes partíció archiválására is van lehetőség. A végeredményt képfájl formátumban menti el akár időzítve. Free alkalmazás. 

  olvasd tovább...

 • Az EASEUS Partition Master Professional merevlemez asszisztens program segítségével professzionális szinten tudod a géped háttér tárolóit átméretezni. A szoftverrel új partíciókat hozhatsz létre átméretezheted azt, törölheted, illetve egyesíteni lehet a különállókat ha esetleg a Windows használata során arra lenne szükség. Extrák: Az operációs rendszer mozgatása, klónozása, biztonsági mentések készítése, adatmentő lemez létrehozása, illetve végleges adatmegsemmisítés.

  EASEUS Partition Master Professional 12.10

  Az EASEUS Partition Master Professional merevlemez asszisztens program segítségével professzionális szinten tudod a géped háttér tárolóit átméretezni. A szoftverrel új partíciókat hozhatsz létre átméretezheted azt, törölheted, illetve egyesíteni lehet a különállókat ha esetleg a Windows használata során arra lenne szükség. Extrák: Az operációs rendszer mozgatása, klónozása, biztonsági mentések készítése, adatmentő lemez létrehozása, illetve végleges adatmegsemmisítés.

  olvasd tovább...

 • Az EASEUS Partition Recovery egy Free alkalmazásként futtatható törölt adat visszaállító program, ami a szóban forgó műveletsort a lehető legegyszerűbben képes támogatni. Használható képek, dokumentumok, zenei állományok, e-mailek esetén.

  EASEUS Partition Recovery 8.5

  Az EASEUS Partition Recovery egy Free alkalmazásként futtatható törölt adat visszaállító program, ami a szóban forgó műveletsort a lehető legegyszerűbben képes támogatni. Használható képek, dokumentumok, zenei állományok, e-mailek esetén.

  olvasd tovább...

 • Merevlemez particionáló program amivel átméretezhetsz, törölhetsz, újakat hozhatsz létre. Nem más mint az EaseUS Partition Master Home Edition. Tud még backupot is készíteni.

  EaseUS Partition Master Home Edition 9.3

  Merevlemez particionáló program amivel átméretezhetsz, törölhetsz, újakat hozhatsz létre. Nem más mint az EaseUS Partition Master Home Edition. Tud még backupot is készíteni.

  olvasd tovább...

 • Az EASEUS Data Recovery segítségével véletlenül törölt adatok visszaállítására van lehetőség.

  EASEUS Data Recovery 5.8.5

  Az EASEUS Data Recovery segítségével véletlenül törölt adatok visszaállítására van lehetőség.

  olvasd tovább...