Archiválás - SzoftHub.hu

Archiválás

 • A TurboZIP egy tömörített tartalmak kezeléséhez futtatható szoftver Windows rendszerre amivel rengeteg gyakran használt formátumot lehet készíteni, illetve szerkeszteni. A program egy fájlkezelővel is rendelkezik ami a tömörített fájl szerkesztéséhez szükséges. Megtekinthetőek azok a fájlok amiket az archívumban tároltak el.

  TurboZIP 8.5

  A TurboZIP egy tömörített tartalmak kezeléséhez futtatható szoftver Windows rendszerre amivel rengeteg gyakran használt formátumot lehet készíteni, illetve szerkeszteni. A program egy fájlkezelővel is rendelkezik ami a tömörített fájl szerkesztéséhez szükséges. Megtekinthetőek azok a fájlok amiket az archívumban tároltak el.

  olvasd tovább...

 • Az Explzh nevű program képes néhány ma népszerű tömörített fájlformátumot kibontani majd ha szükséges azt szerkesztheted, saját fájlokat adhatsz hozzá. Vele létrehozhatsz saját archívumokat, ha rendelkezel egy olyan tömörített tartalommal ami a letöltése során sérült vele megkísérelhető a helyreállítása. Támogatja a ZIP, ISO, RAR, ARJ, TAR, 7Z, BZA formátumokat. Free alkalmazás.

  Explzh 8.28

  Az Explzh nevű program képes néhány ma népszerű tömörített fájlformátumot kibontani majd ha szükséges azt szerkesztheted, saját fájlokat adhatsz hozzá. Vele létrehozhatsz saját archívumokat, ha rendelkezel egy olyan tömörített tartalommal ami a letöltése során sérült vele megkísérelhető a helyreállítása. Támogatja a ZIP, ISO, RAR, ARJ, TAR, 7Z, BZA formátumokat. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • Az EaseUS Todo Backup Free biztonsági mentések készítésére ideális szoftver amivel néhány lépésben hajtható végre a folyamat, vele akár teljes partíció archiválására is van lehetőség. A végeredményt képfájl formátumban menti el akár időzítve. Free alkalmazás. 

  EaseUS Todo Backup Free 13.0

  Az EaseUS Todo Backup Free biztonsági mentések készítésére ideális szoftver amivel néhány lépésben hajtható végre a folyamat, vele akár teljes partíció archiválására is van lehetőség. A végeredményt képfájl formátumban menti el akár időzítve. Free alkalmazás. 

  olvasd tovább...