Explzh 8.98

Az Explzh nevű program képes néhány ma népszerű tömörített fájlformátumot kibontani majd ha szükséges azt szerkesztheted, saját fájlokat adhatsz hozzá. Vele létrehozhatsz saját archívumokat, ha rendelkezel egy olyan tömörített tartalommal ami a letöltése során sérült vele megkísérelhető a helyreállítása. Támogatja a ZIP, ISO, RAR, ARJ, TAR, 7Z, BZA formátumokat. Free alkalmazás.

Egy alternatív fájlok kicsomagolására, illetve tömörítésére használható nagyon egyszerűen használható fájlkezelő alkalmazás a Explzh, amit akár a helyi menüből is el tudsz érni.

Az Explzh letöltése után a telepítésekor rögtön lehetőséged van arra hogy néhány fontosabb alapértelmezett beállítást elvégezz. Ilyen hogy milyen formátumokhoz szeretnéd használni, illetve hogy hozzá szeretnéd e rendelni a helyi menühöz.

A szoftver felhasználói felülete egy fájlkezelővel is rendelkezik, ahol sokkal könnyebben választhatod ki azt a fájlt amit kezelnél. Közvetlenül itt hozhatsz létre saját tömörített tartalmakat, így válik lehetővé, hogy a lehető legegyszerűbben tudd kivitelezni azokat a feladatokat amiért létre lett hozva. A támogatott formátumokra kitérve néhány rendszeresen használatos, illetve ritkán fellehető formátum is felfedezhető, ilyen a ZIP, ISO, RAR, ARJ, TAR, 7Z, BZA, kiterjesztések. Az Explzh nagyobb katalógusokkal rendelkező gépeken is olyan eszközöket biztosít amik igen hasznosak, ilyen a beépített fájlkereső funkció, ezzel akár több száz fájl között lehet megtalálni azt az egy tartalmat aminek a kicsomagolását, vagy akár az archiválását szeretnéd elvégezni.

Explzh – Korszerű fájlkezelő alkalmazás

Olyan alapvető hibák elhárításához lehet még hasznos mint például a tömörítéskor, vagy az azok lementésekor keletkező problémák felismerése, illetve a megszüntetése. Ez a funkció már nem annyira számít újdonságnak, mivel több népszerű hasonló szoftver is támogatja azt. Grafikailag némileg hiányosságokat tapasztalhatunk, de ez talán nem számít problémának mivel ezt a hatékonysággal, illetve a garantált eredményekkel tudja teljes mértékben ellensúlyozni.

Az Explzh képes digitális saját aláírásokat hozzáadni azokhoz a fájlokhoz amik vele kerülnek szerkesztésre, a hozzá tartozó lehetőség eléréshez egy külön kiegészítőt kell telepíteni.

Remek alternatívája a TC4Shell, ami jelszó védett fájlokhoz is ideális. Sérült archívum fájlok helyreállítását a WinRAR is támogatja, sőt kiváló formátum támogatottsággal rendelkezik.

Az Explzh egy ingyenesen használható fájlok kicsomagolására, illetve tömörítésükre használható program. Fájlkeresővel, helyreállítási, illetve digitális aláírások létrehozásához alkalmas kiegészítőkkel is rendelkezik.

Explzh Összefoglaló:

 • Fájlok kicsomagolásához, tömörítéshez

  Explzh

 • sérült archívumok helyreállításához
 • fájlkereső funkció
 • fájlkezelő
 • több népszerűbb formátumot támogat
 • digitális aláírások létrehozása
 • helyi menü integráció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.ponsoftware.com/en/ 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Explzh
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Bandizip 7.32.650012023-09-14 Bandizip 7.32.65001 (0)
  A Bandizip egy remek, könnyen munkára fogható fájlkicsomagoló alkalmazás ami Magyar nyelven is használható, kis erőforrás igény […]
 • Bandizip Portable 7.32.650012023-09-14 Bandizip Portable 7.32.65001 (0)
   A Bandizip Portable egy magyar nyelvi támogatással bíró ingyenes fájlkicsomagoló alkalmazás hordozható változatban. Minden fontosabb […]
 • IZArc 4.52022-02-10 IZArc 4.5 (0)
  Az IZArc egy széleskörű lehetőségeket támogató fájlkicsomagoló szoftver ami tud titkosított állományokat is létrehozni. Free […]
 • ALZip 8.512021-05-24 ALZip 8.51 (0)
  Az ALZip egy modern fájlkezelő program amivel tömörített fájlokat lehet létrehozni, illetve kicsomagolni. A Free alkalmazással számos […]
 • Jujuba Unpacker 1.1.14.1242020-08-08 Jujuba Unpacker 1.1.14.124 (0)
  A Jujuba Unpacker egy Windows App kiegészítő formájában használható Free alkalmazás amivel tömörített fájlokat csomagolhatunk ki, […]