Explzh: ZIP, ISO, RAR, ARJ fájlok kibontásához

Ez a fájlkezelő alkalmazás akkor lehet hasznos ha ZIP, ISO, RAR, ARJ fájlformátumokat szeretnél kicsomagolni, vagy ilyen kiterjesztés formájában tartalmakat létrehozni. Az ingyenes Explzh fájlkeresővel, illetve egy böngészős felülettel is rendelkezik így egyszerűbben tudod a tartalmaidat megtalálni a gépeden.

A viszonylag szerény megjelenéssel rendelkező felület mögött megfelelő funkció támogatás fedezhető fel, hogy azért hogy teljes körűen tudd a merevlemezeden található fájlokat kezelni. Saját tartalmak létrehozásához, illetve a már meglévők kibontásához.

Egyéni megközelítés Archívumokhoz…

A plusz funkciók között archívum javító, illetve digitális aláírás készítés is rendelkezésre áll így több olyan munkafolyamat is rábízható ami az előzőleg említett speciális területhez szükséges. A beállításoknál külön ki lehet választani, hogy az Explzh milyen formátumokat kezeljen alapértelmezettként kicsomagoláshoz. A fájlok helyi menüből is megnyithatóak, szerkeszthetőek. Az utóbbi ISO tartalmaknál, módosításnál további fájlokat adhatsz hozzá, illetve eltávolíthatóak a projektben fölösleges összetevők. A gépen történő egyszerűbb archívum feladatoknál az mozgatható, átnevezhető, törölhető, vagy akár azonnali FTP megosztás is megvalósítható. Az Explzh ingyenes kiadása itt található.

Az Explzh archiválója


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Explzh: ZIP, ISO, RAR, ARJ fájlok kibontásához
Szerző
Leírás
Fájlok kicsomagolása, archiválása a Explzh nevű alkalmazással.

Kapcsolódó szoftverek