TC4Shell 19.1.14

A TC4Shell egy tekintélyes fájl támogatottsági listával rendelkező tömörített tartalmak adminisztrálására alkalmas szoftver. Az alábbi fájlkezelő alkalmazás rengeteg extra szolgáltatást tartalmaz, az archívumokat jelszóval lehet levédeni, illetve alapvető szerkesztési feladatokat is támogat. Free alkalmazás.

Egy kis méretű, rengeteg hasznos funkcióval ellátott ingyenes fájlok tömörítésére, illetve a meglévő archívumok kicsomagolására ideális segédprogram a TC4Shell. Funkcionálisan azokat a lehetőségeket biztosítja amire egy ilyen jellegű alkalmazás esetén el lehet várni.

A TC4Shell letöltése után a szoftver néhány egyszerű lépésben installálható amit követőn azonnal használhatod, kipróbálhatod. A szoftverrel, professzionális szinte emelhető a szóban forgó feladat, vagyis a fájlok kicsomagolása, illetve a tömörítés. A program fájlkezelőként is funkcionál, így sokkal egyszerűbbé válik a számítógépen belüli navigáció, adott fájlok elérése.

Néhány támogatott formátumot kiemelve a TC4Shell kezeli a bzip2, bz2, tb2, tbz, tbz2, gz, gzip, tgz, iso, udf, 7Z, 7ZIP fájlkiterjesztéseket. A szoftver egyik előnyös tulajdonsága, hogy új archívumok létrehozásakor, privát tartalom esetén azt jelszóval lehet ellátni, így azt csak azok a felhasználók érhetik el, illetve férhetnek annak a tartalmához, akik erre jogosultak.

TC4Shell: Fájlkezelő funkció:

Fájlkezeléskor a TC4Shell azokat mozgathatod, módosítható az archívumok tartalma, másolható, eltávolítható a fölöslegessé vált fájlok. A szoftver Windows intéző integrációval is rendelkezik, ezáltal a fájlokat egyszerűbben rugalmasabban lehet vele elérni. Szükség esetén a beállításoknál kiválasztható, hogy milyen fájlkiterjesztéseket szeretnél vele adminisztrálni. Mivel ingyenes, kevés helyen is elfér, mindenképp érdemes kipróbálni.

Fájlok tömörítésére, illetve új archívumok létrehozására használhatod még a Bandizip nevű programot, illetve az igen népszerű, fájlkezelő funkciót is tartalmazó PeaZip nevű szoftvert. Mindkét alternatíva teljesen ingyenes.

A TC4Shell egy ingyenesen használható Windows intéző integráció támogatással rendelkező fájlok tömörítésére, illetve a meglévők kicsomagolására ideális szoftver. Nagyon egyszerű használni, rengeteg fájlformátumot támogat. Minimális konfigurációt igényel. Sajnos csak Angol nyelven használható.

TC4Shell

TC4Shell összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • fájlok tömörítéséhez, újak létrehozásához
 • Windows intéző integráció
 • rengeteg fájlformátumot támogat
 • jelszómenedzser funkció
 • kis méret
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat: ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.tc4shell.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TC4Shell
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FreeCommander Portable 2022.8612022-02-12 FreeCommander Portable 2022.861 (0)
  A FreeCommander Portable egy széleskörű támogatással rendelkező fájlkezelő alkalmazás ami FTP támogatással és szinkronizálási […]
 • Windows File Manager 10.1.4.02020-09-19 Windows File Manager 10.1.4.0 (0)
  A Windows File Manager egy fájlkezelő program amivel a meghajtón található tartalmak kezelése lehetséges. Támogatja a tömörített […]
 • Easy 7-Zip 0.1.62016-10-11 Easy 7-Zip 0.1.6 (0)
  Az Easy 7-Zip egy könnyen használható tömörített tartalmak kicsomagolására alkalmas szoftver. Ez az alternatív fájlkezelő alkalmazás […]
 • EF Commander Portable 22.052022-04-26 EF Commander Portable 22.05 (0)
  Az EF Commander Portable egy paneles fájlkezelő alkalmazás, ami tartalmaz fájldarabolót, kicsomagoló, illetve fájltömörítő […]
 • Double Commander 1.0.0-12022-04-23 Double Commander 1.0.0-1 (0)
  A Double Commander egy igen rugalmasan használható paneles fájlkezelő alkalmazás, a tartalmak kezelésére, opcionálisan tömörített […]