Easy 7-Zip 0.1.6

Az Easy 7-Zip egy könnyen használható tömörített tartalmak kicsomagolására alkalmas szoftver. Ez az alternatív fájlkezelő alkalmazás a munkafolyamatok során tudja azokat darabolni, egyesíteni. Rengeteg formátumot támogat, ZIP, ISO, CAB, 7Z, DEB, TGZ. Free alkalmazásként futtatható. Magyar nyelven is tud.

Számtalan esetben hasznos tud lenni ha rendelkezünk egy olyan célspecifikus alkalmazással amivel lehetőség van már meglévő tömörített tartalmakat kicsomagolni, vagy esetleg újakat létrehozni. Az sem árt ha némi plusz funkciót is belesajtoltak. Ilyen az Easy 7-Zip, ami az egyszerűségre koncentrál.

A telepítése során mód van arra hogy kijelöljük azokat a kiterjesztéseket amik kezelését rá szeretnénk bízni, itt ismeri a ma leginkább elterjedt formátumokat.

Néhányat kiemelve a 7Z, ZIP, CAB, ISO, DEB, BZ2, RPM, ARJ, FAT, XAR, TBZ, TGZ. Természetesen ez csak egy része a teljes listának.

Az Easy 7-Zip felhasználói felülete kifejezetten az egyszerűségre összpontosít, könnyen navigálható, a minket érdeklő funkciók azonnal előhívhatóak.

Maga az alkalmazás kinézete és a lehetőségei kísértetiesen azonosak a 7-Zip nevű programmal.

Néhány lépésben hozhatunk létre tömörített fájlokat, a nagyobbakat mód van darabolni, majd a végfelhasználás helyén azok egyesíthetőek. Természetesen ez a széleskörűség a már meglévő fájlok kicsomagolásakor is érzékelhető, egy kattintással lehet azokat kicsomagolni, de alapvető szerkesztésre is lehetőség van ahol azokhoz új elemek adhatóak, vagy eltávolíthatóak.

Az Easy 7-Zip beállítás panelján testre szabhatóak a legalapvetőbb jellemzők, hozzárendelhető a jobb egérgombos navigációs menühöz, meghatározható hová bontsa ki a fájlokat. Ha olyan tartalmakkal dolgozunk amit szerkeszteni is szeretnénk előre megadható neki hogy milyen programmal tegye azt.

Több nézetmód, kedvencek támogatás is elérhető, ez inkább a fájlkezelő funkciója esetén jöhet jól.

Az Easy 7-Zip alternatív megfelelőjeként használható a Bandizip ami szintén tud Magyar nyelven, ráadásul a kinézetére sem lehet panasz. A PeaZip megoldása már fájlkezelési munkafolyamatokhoz is ideális. Ha a tömörített tartalmak titkosítására is szükség van a Zipware a megfelelő választás.

Az Easy 7-Zip egy tömörített tartalmak létrehozására, illetve meglévők kicsomagolására ideális eszköz, ami tud még darabolni is. Hozzárendelhető a jobb egérgombos menühöz is.

Easy 7-Zip

Easy 7-Zip összefoglaló:

 • Fájlkicsomagoló alkalmazás
 • darabolás
 • egyesítés
 • rengeteg fájlformátumot támogat
 • testre szabható funkcionalitás
 • alapvető fájlkezelési opciók
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.e7z.org/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Easy 7-Zip
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Bandizip 7.17.417932021-06-20 Bandizip 7.17.41793 (0)
  A Bandizip egy remek, könnyen munkára fogható fájlkicsomagoló alkalmazás ami Magyar nyelven is használható, kis erőforrás igény […]
 • PeaZip Portable 8.0.02021-06-10 PeaZip Portable 8.0.0 (0)
  A PeaZip Portable egy profi, ingyenes és Magyar nyelven is használható program ami számos fájlkezelési területen felhasználható. Ez a […]
 • Bitser 1.5.0.02020-10-07 Bitser 1.5.0.0 (0)
  A Bitser egy igen erőteljes, egyben nagyon egyszerűen használható tömörített fájlok kezeléséhez használható program. Vele ZIP, 7Z, […]
 • Windows File Manager 10.1.4.02020-09-19 Windows File Manager 10.1.4.0 (0)
  A Windows File Manager egy fájlkezelő program amivel a meghajtón található tartalmak kezelése lehetséges. Támogatja a tömörített […]
 • WinZip 24.02019-09-10 WinZip 24.0 (0)
  A WinZip egy profi fájltömörítő és kicsomagoló alkalmazás ami titkosítási lehetőségeket is tartogat használóinak. Tud még PDF-et […]