Tömörítő

8 Zip Lite 1.2.1

A 8 Zip Lite egy barátságos, egyben modern lehetőséget biztosító fájlkezelő szoftver, amivel egyszerűen tudsz létrehozni tömörített tartalmakat, illetve kicsomagolni a meglévő tartalmaidat. A titkosítási lehetőségeket biztosító szoftver 7ZIP, RAR, GZIP, BZIP formátumok esetén használható. Free alkalmazás, Magyar nyelvű.

Egy kifejezetten kezdőknek ideális tömörített fájlok kezelésére kifejlesztett ingyenes tömörítő, kicsomagoló szoftver a 8 Zip Lite, ami a ma leggyakrabban előforduló formátumoknál biztosít minden hasznos funkciót, amire szükséged lehet.

A 8 Zip Lite letöltése után telepítsd, majd indítsd el. A szoftver kezelőfelülete a szokásostól eltérően igen modern kinézettel rendelkezik, sőt Magyar nyelven is használható.

A szoftverrel hibamentesen tudsz tömörített fájlokat kicsomagolni, vagy ha létrehoznál egyet az is megvalósítható, egyszerűen, gyorsan. Az archiváló program 7ZIP, RAR, GZIP, BZIP kiterjesztéseknél támogatott, előny, hogy támogatja azokat a tömörített tartalmakat, amik jelszóval védettek, ez az opció új állományok összeállításakor is igénybe vehető.

A 8 Zip Lite megoldásával a tömörített fájl tartalmába úgy tekinthetsz bele, hogy azt nem bontod ki, ez a funkció inkább multimédiás tartalmakhoz jöhet jól. Multimédiás tartalmak esetén képeknél azt megtekintheted, zenei tartalmaknál, videóknál az lejátszható anélkül hogy egy multimédiás programot futtatnál ebből a célból.

Az alkalmazás Windows 10 rendszeren integrálódni tud az operációs rendszerrel így korszerűbben, egyben modernebben futtatható.

Extra opciók: Fájlok E-mai üzenetben küldésének a lehetősége, szöveges tartalmak kinyomtatása, Windows Hello, Dropbox, OneDrive integráció.

A program vagyis a 8 Zip Lite csak alapvetőbb archívum kezelési opciókat támogat, ha a szoftver által nyújtott opcióktól több lehetőégre tartanál igényt, helyette használhatod a 7-Zip, illetve a PeaZip nevű alkalmazást, az utóbbi szoftver profi fájlkezelési opciókat is lehetővé tesz. A Bandizip nevű szoftver az egyik legnépszerűbb szoftver, vele szükség esetén konfigurálhatod, hogy adott tömörített kiterjesztéseket milyen alkalmazással szeretnél megnyitni.

A 8 Zip Lite egy ingyenes, Windows 8 – 10 rendszerre optimalizált tömörített fájlok kicsomagolására, új tartalmak létrehozására ideális szoftver, amivel akár jelszóval tudod levédeni a privát jellegű tartalmaidat. Multimédiás tartalmakhoz médialejátszó integrációs szolgáltatást biztosít.

8 Zip Lite

8 Zip Lite Összefoglaló:

 • Archiváló szoftver
 • tömörített fájlok kicsomagolásához, új tartalmak létrehozásához
 • jelszó védelem támogatás
 • egyszerű használat
 • korszerű, modern kinézet
 • Windows rendszer integráció
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
8 Zip Lite
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 7-Zip 24.042024-04-05 7-Zip 24.04 (0)
  A 7-Zip egy könnyen és széleskörűen használható fájlkicsomagoló és tömörítő alkalmazás, ami rengeteg formátumot támogat. ZIP, RAR, […]
 • 7-Zip Portable 24.042024-04-05 7-Zip Portable 24.04 (0)
  A 7-Zip Portable a népszerű tömörítő fájlkezelő alkalmazás hordozható változata, ingyenes. Támogat jelszóvédelmet, fájldaraboló […]
 • PeaZip Portable 9.7.12024-02-15 PeaZip Portable 9.7.1 (0)
  A PeaZip Portable egy profi, ingyenes és Magyar nyelven is használható program ami számos fájlkezelési területen felhasználható. Ez a […]
 • AX-ZIP Extractor 4.62024-01-21 AX-ZIP Extractor 4.6 (0)
  Az AX-ZIP Extractor megoldása nagyban hasonlít a paneles indítófelülettel elérhető fájlkezelő programokra amivel tömörített mappákban […]
 • Bandizip 7.32.650012023-09-14 Bandizip 7.32.65001 (0)
  A Bandizip egy remek, könnyen munkára fogható fájlkicsomagoló alkalmazás ami Magyar nyelven is használható, kis erőforrás igény […]

Szólj hozzá