Bitser 1.5.0.0

A Bitser egy igen erőteljes, egyben nagyon egyszerűen használható tömörített fájlok kezeléséhez használható program. Vele ZIP, 7Z, .EXE tömörített archívumok hozhatóak létre. Ha szükséges azt darabolni lehet ha az túl nagy mérettel rendelkezne, jelszóval védhető le a privát tartalommal rendelkező fájljaid. Free alkalmazás, helyi menü integrációval, Magyar nyelvű.

Viszonylag igen egyszerű módszerrel tudsz tömörített fájlokat létrehozni, illetve a korábban összeállított tartalmaidat kicsomagolni a Bitser nevű alkalmazással, ami az egyszerű használatot, a dizájnos felhasználói felületet, illetve a megfelelő funkció támogatást ötvözi egyetlen felületen.

A Bitser letöltése után közvetlenül a telepítésekor van rá lehetőség, hogy integráljuk a helyi menühöz, ebben az esetben egyszerűbben nyitható meg az a fájl amit tömöríteni kell.

Funkcionálisan jelszóval lehet levédeni a privát jellegű fájlokat, tartalmaz egy beépített fájlkezelő szolgáltatást, amivel sokkal dinamikusabban válogathatóak össze azok a tartalmak amiket egy archívumba szeretnénk elhelyezni. Helytakarékosságból azt tömöríteni lehet, így kevesebb helyet foglal majd. Ennek a mértéke szabadon kiválasztható, itt választható ki még hogy az adott fájlt több különálló példányban hozza létre, ez a későbbi megosztást teszi némileg egyszerűvé.

A Bitser alapvetően ZIP, 7Z, .EXE, ARJ, BZ, BZ2, CAB, DEB, ISO, RAR, ZIP, TAR, TAZ formátumokat támogat, a beállítás panelon alapértelmezetté tehető, hogy ezeket a formátumokat a szoftverrel nyissuk meg a későbbiekben. Szintén itt támogatott a helyi menü integrálása, vagy az eltávolítása. Csekély erőforrással rendelkezik a Bitser, hibamentesen hozza létre, vagy csomagolja ki azokat. Az elkészített feladatokról egy egyszerűbb jelentés készíthető, azt ki lehet nyomtatni ha esetleg arra szükség van később.

Tömörített fájlok adminisztrálásához választhatod még a Bandizip szintén rengeteg formátumot ismer, illetve a PowerArchivert ami lemezkép fájlokhoz néhány plusz funkciót kínál ha azokkal kell dolgozni.

A Bitser minden létező funkcióval rendelkezik, amik tömörített fájlok kezeléséhez szükségessé válhat. Helyi menü integrációval, jelszó védelem, beépített fájlkezelő, tartalmak darabolása, kiváló formátum támogatás, vagyis az összes lehetőség amire bármikor szükségünk lehet. Magyar nyelven, ingyenesen.

Bitser

Bitser Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • tömörített fájlok kezeléséhez
 • jelszó védelem
 • fájlok darabolása
 • korszerű felület
 • manuálisan konfigurálható fájltársítás
 • helyi menü integráció
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.bitser.org/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Bitser
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Easy 7-Zip 0.1.62016-10-11 Easy 7-Zip 0.1.6 (0)
  Az Easy 7-Zip egy könnyen használható tömörített tartalmak kicsomagolására alkalmas szoftver. Ez az alternatív fájlkezelő alkalmazás […]
 • PeaZip Portable 8.0.02021-06-10 PeaZip Portable 8.0.0 (0)
  A PeaZip Portable egy profi, ingyenes és Magyar nyelven is használható program ami számos fájlkezelési területen felhasználható. Ez a […]
 • Bandizip 7.16.397892021-04-05 Bandizip 7.16.39789 (0)
  A Bandizip egy remek, könnyen munkára fogható fájlkicsomagoló alkalmazás ami Magyar nyelven is használható, kis erőforrás igény […]
 • Unzipper 1.0.02021-03-26 Unzipper 1.0.0 (0)
  Az Unzipper egy egyszerűbb fájlkezelő funkciót is tartalmazó tömörített fájlok kezelésére alkalmas szoftver. A Free alkalmazásaként […]
 • BreeZip 1.3.112020-05-15 BreeZip 1.3.11 (0)
  A BreeZip fájlok tömörítéséhez, illetve a kicsomagolásukhoz létrehozott kiváló szoftver ami rengeteg formátumhoz választható ki. Free […]