ZIP kicsomagoló program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

ZIP kicsomagoló

 • A PowerArchiver Portable egy archívumok konvertálásához is használható telepítés nélkül kipróbálható szoftver. A tömörített tartalmakat titkosíthatjuk, FTP fájlkezelési feladatokhoz is futtatható. Akár ISO lemezkép fájlkiterjesztés, emulációs projektekhez is használható amivel ZIP, ISO, CAB, LHA, ACE, ARJ, RAR, 7-ZIP, GZIP, BZIP, DEB, PFS formátumokat lehet megnyitni. Haladó ismeretekkel rendelkező Windows futtatók akár Magyar nyelven, parancssorosan is használhatják, Office beépülő modulokkal irodai tartalmak tömörítéséhez is eredményes.

  PowerArchiver Portable 2021.21.00.17

  A PowerArchiver Portable egy archívumok konvertálásához is használható telepítés nélkül kipróbálható szoftver. A tömörített tartalmakat titkosíthatjuk, FTP fájlkezelési feladatokhoz is futtatható. Akár ISO lemezkép fájlkiterjesztés, emulációs projektekhez is használható amivel ZIP, ISO, CAB, LHA, ACE, ARJ, RAR, 7-ZIP, GZIP, BZIP, DEB, PFS formátumokat lehet megnyitni. Haladó ismeretekkel rendelkező Windows futtatók akár Magyar nyelven, parancssorosan is használhatják, Office beépülő modulokkal irodai tartalmak tömörítéséhez is eredményes.

  olvasd tovább...

 • A BreeZip fájlok tömörítéséhez, illetve a kicsomagolásukhoz létrehozott kiváló szoftver ami rengeteg formátumhoz választható ki. Free alkalmazás, teljesen ingyenesen használható Windows rendszerre tervezett App, amivel több fájllal is dolgozni lehet, jelszó védelmet lehet hozzáadni a tartalmakhoz.

  BreeZip 1.4.14.0

  A BreeZip fájlok tömörítéséhez, illetve a kicsomagolásukhoz létrehozott kiváló szoftver ami rengeteg formátumhoz választható ki. Free alkalmazás, teljesen ingyenesen használható Windows rendszerre tervezett App, amivel több fájllal is dolgozni lehet, jelszó védelmet lehet hozzáadni a tartalmakhoz.

  olvasd tovább...

 • A FREE FTP egy korlátlan protokollal futtatható felhasználóbarát fájlkezelő ami akár biztonsági mentések létrehozásához, tartalmak rendszerezéséhez is futtatható. A Free alkalmazás gyors fájlmásolási feladatokhoz választható ahol szerkesztési feladatokhoz a kezdő futtatók számára egy egyszerű megoldást biztosít egy képnézegető funkcióval. Fájlok mozgatásához, átnevezéséhez, HTML fájlok szerkesztéséhez, törléséhez, tömörített mappák létrehozásához, kicsomagolásukhoz. A szoftverrel a fájlok attribútum tulajdonságait is konfigurálni tudjuk.

  FREE FTP 6.9.2022

  A FREE FTP egy korlátlan protokollal futtatható felhasználóbarát fájlkezelő ami akár biztonsági mentések létrehozásához, tartalmak rendszerezéséhez is futtatható. A Free alkalmazás gyors fájlmásolási feladatokhoz választható ahol szerkesztési feladatokhoz a kezdő futtatók számára egy egyszerű megoldást biztosít egy képnézegető funkcióval. Fájlok mozgatásához, átnevezéséhez, HTML fájlok szerkesztéséhez, törléséhez, tömörített mappák létrehozásához, kicsomagolásukhoz. A szoftverrel a fájlok attribútum tulajdonságait is konfigurálni tudjuk.

  olvasd tovább...

 • A FileVoyager Portable egy ingyenes telepítés nélkül használható fájlkezelő program amivel a tömörített mappákat is ki lehet bontani. A Free alkalmazás egy felhasználóbarát rengeteg konfigurációt támogató paneles felhasználói felülettel futtatható. Fájlok mozgatásához, átnevezéséhez, áthelyezéséhez, szerkesztéséhez érhetőek el extra eszközök. Bináris, Hex tartalmak módosításához is használható, Bluetooth, ZIP fájlok egy hálózaton található eszközökre való átviteléhez is.

  FileVoyager Portable 21.1.2.0

  A FileVoyager Portable egy ingyenes telepítés nélkül használható fájlkezelő program amivel a tömörített mappákat is ki lehet bontani. A Free alkalmazás egy felhasználóbarát rengeteg konfigurációt támogató paneles felhasználói felülettel futtatható. Fájlok mozgatásához, átnevezéséhez, áthelyezéséhez, szerkesztéséhez érhetőek el extra eszközök. Bináris, Hex tartalmak módosításához is használható, Bluetooth, ZIP fájlok egy hálózaton található eszközökre való átviteléhez is.

  olvasd tovább...

 • A SimpleZIP egy tömörített fájlként tárolt tartalmak kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához választható ami egy Windows App megoldásként szerezhető be. A Free alkalmazás ZIP, GZIP, BZIP, TAR, LZIP, RAR, RAR4 fájlformátumban található tömörített fájlokhoz használható. A jelenleg elvárható felülettel áll rendelkezésre. MD5 Hash generáló funkcióval is rendelkezik.

  SimpleZIP 3.4.5.0

  A SimpleZIP egy tömörített fájlként tárolt tartalmak kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához választható ami egy Windows App megoldásként szerezhető be. A Free alkalmazás ZIP, GZIP, BZIP, TAR, LZIP, RAR, RAR4 fájlformátumban található tömörített fájlokhoz használható. A jelenleg elvárható felülettel áll rendelkezésre. MD5 Hash generáló funkcióval is rendelkezik.

  olvasd tovább...