FileVoyager Portable 23.8.26.0

A FileVoyager Portable egy ingyenes telepítés nélkül használható fájlkezelő program amivel a tömörített mappákat is ki lehet bontani. A Free alkalmazás egy felhasználóbarát rengeteg konfigurációt támogató paneles felhasználói felülettel futtatható. Fájlok mozgatásához, átnevezéséhez, áthelyezéséhez, szerkesztéséhez érhetőek el extra eszközök. Bináris, Hex tartalmak módosításához is használható, Bluetooth, ZIP fájlok egy hálózaton található eszközökre való átviteléhez is.

A fájlkezelő megoldással a számítógépen kezelt fájlokhoz lehet egy hatékony felhasználói felülettel elérhető fájlkezelő programmal megnyitni, szerkeszteni. A FileVoyager Portable ingyenesen használható. Kedvencek támogatást is tartalmaz. Telepíthető kiadásban is beszerezhető.

A FileVoyager Portable letöltése, illetve a tömörített mappa kicsomagolása után egyetlen felületen érhetőek el a gépen eltárolt fájlok amikhez több extra eszköz is elérhető. A fájlkezelő Magyar nyelven is kipróbálható, ami a kezdő számítógépes ismerettel rendelkező felhasználók számára is egy egyszerűen használható megoldás.

A szoftverrel videókat, illetve audió tartalmakat is lejátszhatunk, dizájnos profi funkciókkal tudjuk lejátszani ami rengeteg kodek formátumhoz hatékony. PDF tartalmakhoz, szöveges dokumentumokhoz, illetve több néhány felhasználó számára fontos tartalom megnyitásához is használhatjuk.

Bluetooth, ZIP fájlátvitel támogatással lehet az egy adott hálózaton elérhető eszközök között mozgatni a tartalmakat.

A rengeteg extra testre szabási funkcióval rendelkezik ahol a felhasználói felületen a panelok méretét, elrendezését lehet konfigurálnunk. A program a fájlokat az elnevezés, a fájlformátum, méret paraméterek szerinti módszerrel is tudja rendszerezni amihez egy modern fájlkezelő funkciót is biztosít amivel gyorsabban tudunk egy adott tartalmat felkutatni.

Minden fontosabb funkciót támogató fájlkezelő program a FreeCommander Portable, illetve a Total Commander Portable amikkel a gépen tárolt tartalmak hatékonyabb mozgatása, illetve az azok szerkesztése támogatott.

A FileVoyager Portable egy Windows rendszeren használható ingyenes fájlkezelő program amivel videókat audió tartalmakat lehet lejátszani, fájlokat mozgatni, szerkeszteni rendszerezni, illetve Blooetooth, Zip fájlátvitellel akár egyszerre több gépen megnyitni a lényegesebb tartalmakat.

FileVoyager Portable

FileVoyager Portable Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • nem kell telepíteni
 • Hex, bináris tartalmak szerkesztése
 • fájlkereső funkció
 • fotók megtekintéséhez
 • fájlok szerkesztéséhez, illetve rendszerezése
 • szöveges dokumentumok megnyitása
 • videók, audió fájlok lejátszása
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.filevoyager.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FileVoyager Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileVoyager 23.8.26.02023-08-27 FileVoyager 23.8.26.0 (0)
  A FileVoyager egy professzionális fájlkezelő szoftver amivel a számítógépen található fájlok megtekintéséhez, illetve az azok […]
 • SimpleZIP 3.6.02023-10-26 SimpleZIP 3.6.0 (0)
  A SimpleZIP egy tömörített fájlként tárolt tartalmak kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához választható ami egy Windows App […]
 • CoffeeCup Free FTP 4.52023-10-19 CoffeeCup Free FTP 4.5 (0)
  A CoffeeCup Free FTP egy modern, FTP szerverekre történő csatlakozáshoz kiváló fájlkezelő amivel a tartalmainkat szerkeszthetünk […]
 • WExplorer 1.1.1.32023-05-12 WExplorer 1.1.1.3 (0)
  A WExplorer a gyakrabb fájlkezelési feladatokhoz futtatható, amivel a számítógépen található tartalmainkat rendszerezhetjük. A Free […]
 • B1 Free Archiver 1.7.129.02023-03-06 B1 Free Archiver 1.7.129.0 (0)
  A B1 Free Archiver egy akár nagyobb mérettel létrehozott archívum fájlok gyors kicsomagolásához is hatékony program, ami […]