Midnight Commander 4.8.27

A Midnight Commander egy csoportos fájlkezelési munkafolyamatokhoz is futtatható szoftver amivel több módszerrel lehet kilistázni a számítógépen tárolt tartalmakat. A Free alkalmazással fájlok szerkesztése, mozgatása, törlése, létrehozásához tartalmaz extra szolgáltatásokat. FTP, FISH kliensként is hatékony.

A fájlkezelő programmal a számítógépen található fájlokat tudjuk kilistázni, illetve az azok szerkesztéséhez, konzol, illetve terminál funkciókkal lehet akár kötegelt fájl átnevezési feladatokat futtatni. A Midnight Commander FTP, Fish kliens támogatással használható.

A Midnight Commander letöltése, illetve a szoftver telepítése után a tartalmak mérete, formátum, létrehozás dátuma, illetve a név alapján lehet kilistáznunk.

Makrók, egértámogatás, szintaxis kiemeléssel, kódkészletek, fájlnézegető, illetve módosítási funkciókkal futtatható. A fájlkezelő szoftver fájlszerkesztő szolgáltatása a felső eszköztáron érhetőek el, illetve a leglényegesebb funkciók billentyűkombinációs parancsokkal indíthatóak el. A fájlkezelő program a Midnight Commander Windows rendszeren mcedit fájlkezelő funkciót is tartalmaz, előre integrált extra szolgáltatásokkal, gyorsbillentyűkombinációs parancsokkal, illetve külön használni.

Reguláris fájlátnevezőt is biztosít a Midnight Commander

Reguláris kifejezésekkel használható fájlátnevezési feladatokhoz is hatékony amivel akár rengeteg fájl szerkesztéséhez lehet használni. Akár nagyszámú fájlok átnevezéséhez amivel akár a tartalmakat azonnal a konfigurált definícióval tárolja el egy adott tárolómappába.

Két paneles felhasználói felülettel rendelkezik, a szoftver a gépen, illetve távoli számítógépekre közzétett fájlok szerkesztéséhez futtatható ahol a fájlok törölhetőek, létrehozhatóak, mozgathatóak, átnevezhetőek. A szoftver egy nyílt forráskóddal létrehozott kiegészítő ami multiplatformos paraméterekkel futtatható Windows, illetve Linux operációs rendszereken.

Korlátlan, előre konfigurálható 2 panelos indítófelülettel rendelkező fájlkezelő program a FreeCommander XE, illetve a Doszip Commander ami fájlok extra szerkesztéséhez is futtatható.

A Midnight Commander egy ingyenesen futtatható fájlkezelő program ami fájlok módosításához, csoportos átnevezéshez, mozgatáshoz, illetve FTP kliens munkafolyamatokhoz használható.

Midnight Commander

Midnight Commander Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • FTP fájlkezelési feladatokhoz
 • fájlok mozgatásához
 • fájlok szerkesztése
 • paneles indítófelület
 • Windows, Linux operációs rendszerre
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://midnight-commander.org/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Midnight Commander
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Doszip Commander 3.552021-09-28 Doszip Commander 3.55 (0)
  A Doszip Commander egy paneles felhasználói felülettel készített DOS parancssoros paraméterekkel tervezett fájlkezelő szoftver a […]
 • Ant Commander 3.22021-06-13 Ant Commander 3.2 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]
 • trolCommander 0.9.92017-11-27 trolCommander 0.9.9 (0)
  A trolCommander egy megbízható, rengeteg különleges funkciót biztosító paneles fájlkezelő program. Opcionálisan FTP kliensként is […]
 • FileVoyager 21.1.2.02021-11-27 FileVoyager 21.1.2.0 (0)
  A FileVoyager egy professzionális fájlkezelő szoftver amivel a számítógépen található fájlok megtekintéséhez, illetve az azok […]
 • One Commander 3.3.39.02021-11-20 One Commander 3.3.39.0 (0)
  Az One Commander egy dual panel megtervezéssel, teljes mértékben Windows 10 rendszerhez illeszkedő fájlkezelő program ami rengeteg […]