Videó

Any Media Player 3.3.5

Az Any Media Player egy modern videólejátszó szoftver ami akár videók szerkesztéséhez, konvertálásához is használható. A multimédiás kiegészítő támogatja a lejátszólistákat, létrehozhatóak azon formátumban amit akár több filmlejátszó alkalmazással is meg tudjuk azokat nyitni. AVI, MKV, FLV, MP4, MOV, GIF, VOB formátumokat támogat.

A videólejátszó program egy modern kiegészítőkkel, illetve rengeteg ma ismert kodek formátum megnyitásra futtatható videó lejátszó szoftver amivel akár videók szerkesztéséhez is biztosít eszközöket. Az Any Media Player videó konvertálót is rendelkezésre bocsájt azok számára akik a multimédiás tartalmakat módosításához korábban használtak.

Az Any Media Player letöltése, illetve a telepítése után a szoftver indítása, a videó betallózása előtt a beállításoknál konfigurálhatjuk, hogy milyen kodek formátumokat szeretnénk az alkalmazással lejátszani.

A videó lejátszó program egy modern indítófelülettel használható ahol a multimédiás szoftvereknél használt funkciók választható ki, ahol a videók lejátszása leállítás, szünet, hangerő módosítás funkciók használhatóak. Több videókból akár egy saját lejátszási lista is létrehozható amihez egy konvertáló eszköz is biztosított amivel azt olyan formátumra lehet módosítani amiket akár egy alternatív multimédiás szoftver is támogat.

Videók konvertálását, illetve az azok lejátszását is támogatja az Any Media Player

A filmlejátszó az Any Media Player a videók lejátszása, illetve az azok módosítására, szerkesztésére is profi megoldás amivel a videókat konvertálhatjuk, illetve vághatóak.

Effekteket, videók forgatását, tükrözés, videó, illetve zenei paraméterek szerinti módosítása akár a gyakran videó szerkesztési feladatokat végrehajtó használóinak is egy hatékony testreszabási definícióval tudjuk az adott testre szabási munkafolyamat által szükséges beállításokat meghatározni. A filmlejátszó AVI, MKV, FLV, MP4, MOV, GIF, VOB kodek formátumokhoz is használható.

Windows rendszerre beszerezhető ingyenes videó lejátszó program a Vidmore Player, illetve az SMPlayer multimédiás eszköze amivel a multimédiás tartalmak lejátszása a legoptimálisabb módon a merevlemezről, illetve Blu-Ray lemezekről is biztosított.

Az Any Media Player univerzális videólejátszó program amivel konvertálni, illetve lejátszólistákat létrehozva lehet megnyitni a számítógépen a videókat, illetve az audió fájlokat. A tartalmak módosításakor azokat vágni, effektezni, forgatni, tükrözni, illetve az azok kezeléshez szükséges paraméterekkel lehet átalakítani.

Any Media Player

Any Media Player Összefoglaló:

 • videó lejátszó program
 • videók konvertálásához
 • manuális kodek formátum társítás
 • lejátszólisták konvertálása
 • videók vágása, tükrözése
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.popcornsoftware.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Any Media Player
Platform
Windows
Teljes ár
USD 19,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Cisdem Video Player 3.0.02024-05-31 Cisdem Video Player 3.0.0 (0)
  A Cisdem Video Player egy egyszerűen használható multimédiás tartalmakhoz nagyszerű szoftver amivel CD/DVD adathordozóról, illetve a […]
 • MPV-EASY Player 0.38.02024-07-21 MPV-EASY Player 0.38.0 (0)
  Az MPV-EASY Player egy igen funkció gazdag, lejátszólista funkcióval, beállítási lehetőséggel rendelkező médialejátszó szoftver, […]
 • Gom Media Player 2.3.992024-07-16 Gom Media Player 2.3.99 (1)
   A Gom Media Player az egyik legideálisabb eszköz arra hogy kedvenc filmjeinket meg tudjuk tekinteni, támogatja a lejátszó listák […]
 • Vidmore Player 1.1.622023-12-21 Vidmore Player 1.1.62 (0)
  A Vidmore Player egy dizájnos, modern funkciókkal létrehozott film, illetve zene lejátszó alkalmazás. A multimédiás eszköz Blu-Ray […]
 • Free Video Player 7.3.02023-10-30 Free Video Player 7.3.0 (0)
  A Free Video Player egy ingyenes videó, illetve zene lejátszó program amivel széles választékban lehet megtekinteni, megnyitni a […]

Szólj hozzá