MPV-EASY Player 0.32.0.1

Az MPV-EASY Player egy igen funkció gazdag, lejátszólista funkcióval, beállítási lehetőséggel rendelkező médialejátszó szoftver, amivel videókat, illetve zenei fájlokat tudsz lejátszani. A dizájnos kezelőfelülettel rendelkező szoftver felirat támogatást, egyéni méretezést is támogat, ha szükséges a film jellegű tartalom forgatható is. Free alkalmazás.

Filmek, zenék széles körű lejátszásához biztosít minden fontosabb funkciót az MPV-EASY Player ami egy igazán remek megoldást kínál a szórakozni vágyóknak, ráadásul teljesen ingyenesen használható, dizájnos felhasználói felülettel rendelkezik.

Az MPV-EASY Player letöltése után a szoftvert, mint bármely hasonló programot a szokásos lépésekben kell installálni. A szoftver kinézetben egy maximális felhasználói igényeket szem előtt tartó interfészt biztosít, ahol a multimédiás fájlokat a beépített fájlkezelő funkciójával lehet betallózni. A formátum támogatottságára kitérve a szokásos Kodek lista fedezhető fel. A médialejátszó egyik kiemelkedő tulajdonsága a médiatartalmak rugalmas lejátszásában, illetve a rengeteg speciális beállításában rejlik. A film felirat támogatáson kívül lejátszáskor megváltoztatható a sebesség, a felbontás, ha esetleg felvett tartalomról lenne szó, az nem megfelelő pozícióban lett rögzítve, az forgatható, ezek a funkciók kifejezetten egyszerűen választhatóak ki.

Az MPV-EASY Player megőrzi a korábban lejátszott médiatartalmak feladat listáját, így azt később újból be lehet tölteni a tartalom lejátszásának a céljából.

Az MPV-EASY Player a megnyitott fájl lejátszásának a szüneteltetését, ugratás a következő elemre, megállítás navigációs lehetőségeket támogatja. A videólejátszó alkalmazás a használata során semmilyen teljesítménybéli problémát nem eredményez, teljes mértékben a minőségi, felhasználó központúságra helyezi a hangsúlyt.

Ha egy ingyenes Blu-ray lejátszó szoftvert használnál, a Leawo Blu-ray Player az egyik legkiválóbb megoldás, a IQmango 3D Player egyik sajátossága a 3D videó lejátszó mód.

Az MPV-EASY Player ingyenes médialejátszójával videókat, zenéket tudsz lejátszani, az egyik leghasznosabb tulajdonsága a professzionális beállítási lehetőségek, így maximalizálható annak az érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa.

MPV-EASY Player

MPV-EASY Player Összefoglaló:

 • Videó lejátszó program
 • kiváló kodek támogatottság
 • remek felhasználói felület
 • csekély erőforrás
 • több speciális beállítás, amivel a médiafájl lejátszása tehető különlegesebbé
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.rjno1.com/mpv-easy-player-en-us.html

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MPV-EASY Player
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • QQ-Player 4.6.22020-01-28 QQ-Player 4.6.2 (3)
  A QQ-Player egy igazán sokoldalú filmlejátszó szoftver, rengeteg kodeket támogat. Az alábbi Free alkalmazás extra szolgáltatásai […]
 • HUPlayer 1.0.62019-06-20 HUPlayer 1.0.6 (1)
  A HUPlayer egy skinezhető kezelőfelületű videók, audió fájlok lejátszására alkalmas multimédiás program, ami rengeteg formátumot […]
 • KoolPlaya 1.3.1.4 beta2018-12-18 KoolPlaya 1.3.1.4 beta (0)
  A KoolPlaya egy mindenképp ígéretes zene, illetve film lejátszó szoftver, amivel rengeteg formátumot tudsz megnyitni lejátszás […]
 • 1gram Player 1.0.0.342018-09-11 1gram Player 1.0.0.34 (0)
  Az 1gram Player filmekhez, zenékhez tervezett multimédiás program, ami lejátszólistákat, illetve feliratokat is támogat. Az igen […]
 • PMPlayer 12.02018-01-21 PMPlayer 12.0 (0)
  A PMPlayer nevű videó lejátszó program segítségével szinte bármilyen forrásból meg tudsz nyitni multimédiás fájlokat, legyen az […]