Letölthető az MPV-EASY Player 0.32.0.7 ( videó lejátszó alklamazás )

Megjelent a kiváló eszközökkel kifejlesztett multimédiás szoftver legújabb verziója az MPV-EASY Player 0.32.0.7. Kiváló szoftver hogy a számítógépen lehessen bármilyen videó, illetve zenei fájlokat lejátszani. Dizájnos felhasználói felülettel rendelkezik.

Az programmal az összes használt videó formátum megnyitható amiket általában be szokott szerezni egy átlagos felhasználó, esetleg abban a formátumban készült el egy olyan tartalom amit meg szeretnénk tekinteni. Ha már eddig is használtad az alábbi videó lejátszó szoftvert, abban az esetben érdemes a legfrissebb kiadásra áttérni, beszerezhető az MPV-EASY Player 0.32.0.7.
Modern funkciók, illetve egyszerű használattal futtatható, korszerű felhasználói felületen lehet szinte bárhonnan betallózni azokat a tartalmakat amiket meg akarunk tekinteni a számítógépen.
a videók tulajdonságait is módosítani lehet ahol a felbontás, minőség és minden speciális jellemzője módosítható ami a multimédiás tartalomra mint paraméter jellemző.
Profi erőforrás jellemzőkkel rendelkezik, talán az egyik negatívum hogy Magyar nyelv nem támogatott a felhasználói felületen található beállítások módosításához.
A multimédiás feladatra készített szoftver legújabb kiadását innen lehet beszerezni. AVI, OGG, MKV, MPEG, FLA kodekek megnyitásához használható ha egy multifunkcionalitásra koncentráló szoftverre van szükségünk.

MPV-EASY Player 0.32.0.7


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az MPV-EASY Player 0.32.0.7 ( videó lejátszó alklamazás )
Szerző
Leírás
Ingyenes, érdekes eszközökkel rendelkező videó lejátszó program, ami rengeteg formátumot meg tud nyitni. MPV-EASY Player 0.32.0.7

Kapcsolódó szoftverek