Backup4all 9.0.317

A Backup4all egy korszerű, biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver, ami biztosít minden fontosabb funkciót, ami az adott területen szükséges. A biztonsági másolatokat lehet vele titkosítani, azt FTP tárhelyre is fel lehet másolni, vagy DVD lemezre is kiírhatod. Időzíthető feladatokkal.

Egy igazán modern lehetőségeket biztosító, biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver a Backup4all, amiből elérhető telepítést nem igénylő változat is. A szoftverrel néhány egyszerű lépés követésével tudsz biztonsági mentést készíteni a számodra fontosnak ítélt tartalmakról. Hordozható változatban is beszerezhető.

A Backup4all letöltése után egy minden fölösleges elemtől mentes kezelőfelületen telepítheted az alkalmazást, ahol csak néhány alapvetőbb információt kell csak hogy megadj.

A szoftver első indítását követően egy áttekinthető, jól strukturált kezelőfelületen kezdeményezheted a biztonsági mentések készítését. A Backup4all különlegessége, hogy az elkészített mentéseket nem csak a helyi lemezen tudja eltárolni hanem ha szükséges számos népszerű Online tárhely is igénybe vehető, oda is fel lehet tölteni.

A Backup4all az első futtatásakor egy konfigurációs panelt biztosít, ahol megadható, hogy milyen tartalmakról készítsen archívumokat.

Teljes meghajtókról is támogatja hogy biztonsági mentést készítsünk a Backup4all megoldásával

Itt opcionálisan egy teljes meghajtót is meg lehet a számára adni, így akár a Windows ezen jellegű szolgáltatása teljes mértékben leváltható egy korszerűbb megoldásra. Alkalmazhatsz szűrőket, kizárásokat.

A vele összeállított konfiguráció, munkafolyamatok akár időzített formában is lefuttathatóak, így a későbbiekben minimális felhasználói beavatkozásra van szükség.

Mivel az ilyen jellegű tartalmak sokszor nagy méretűek lehetnek, külön a beállításoknál engedélyezhető, hogy azt tömörítse. Privát jellegű tartalom esetén azt titkosítani lehet. Online tárolás esetén a Backup4all eszköze további konfigurációt igényel. A biztonsági mentések egyszerű, gyors visszaállítását is támogatja.

Ingyenes alternatívájaként választhatod helyette az Fbackup, vagy a BitClone9 megoldását. Igaz ők funkcionálisan nem biztosítanak annyi lehetőséget.

A Backup4all nevű biztonsági mentések készítésére alkalmas program, támogatja, hogy az elkészült archívumot tömöríthesd, titkosítsd, vagy akár Online tárolhasd el. Ha nem szeretnéd telepíteni, hordozható változatban is beszerezhető.

Backup4all

Backup4all összefoglaló:

 • Biztonsági mentés készítő alkalmazás
 • Az archívumok Online tárolását is támogatja
 • egyszerű használat
 • Időzíthető feladatok
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • Teljes meghajtók lementéséhez
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.backup4all.com/index.php


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Backup4all
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
49,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Backup4all Lite 9.0.2852021-05-20 Backup4all Lite 9.0.285 (0)
  A Backup4all Lite egy időzíthetően futtatható igen modern biztonsági mentés készítő szoftver, amivel minden fontosabb tartalmadat […]
 • Backup4all Portable 9.0.3172021-06-11 Backup4all Portable 9.0.317 (0)
  A Backup4all Portable egy telepítés nélkül használható biztonsági mentések készítésére alkalmas program. A különlegessége, hogy az […]
 • Personal Backup 6.2.1.02021-05-24 Personal Backup 6.2.1.0 (1)
  A Personal Backup nevű programmal biztonsági mentést tudsz készíteni a számítógépeden található, számodra fontosnak ítélt […]
 • Iperius Backup Free 7.4.12021-05-20 Iperius Backup Free 7.4.1 (0)
  Az Iperius Backup Free segít, hogy biztonsági mentést tudj készíteni a számodra fontosabbak ítélt tartalmakról. Az így létrehozott […]
 • Handy Backup 8.2.3.232021-04-02 Handy Backup 8.2.3.23 (0)
  A Handy Backup segítségével egyszerűen és gyorsan lehet biztonsági mentést készíteni a fontosabb tartalmakról. Az így archivált […]