Iperius Backup Free 7.4.1

Az Iperius Backup Free segít, hogy biztonsági mentést tudj készíteni a számodra fontosabbak ítélt tartalmakról. Az így létrehozott archívumokat több módszer szerint is el lehet tárolni, Legyen az FTP, hagyományos hálózati útvonal, vagy akár a PC merevlemeze. Rengeteg speciális beállítást tartalmaz, kizárásokat is alkalmazhatsz.

Professzionális, minden fontosabb opcióval felszerelt biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver az Iperius Backup Free, amivel szükség esetén az elkészített mentéseket akár FTP tárhelyre is fel lehet tölteni. Ingyenes használat esetén néhány funkciójához nem lehet hozzáférni.

Az Iperius Backup Free letöltése után néhány kattintással telepíthető, a szokásos beállításokat kell is kiválasztani, innentől a biztonsági mentések létrehozásához szükséges eszköztáron kell meghatározni hogy miről akarunk készíteni. Magyar nyelven nem támogatott a használata.

A teljes verziós változat, akár teljes meghajtók mentésére is alkalmas, igény esetén adott mappákat, vagy fájlokat ki lehet zárni, így csak a hasznos tartalom kerül bele a végeredménybe. Az ingyenes kiadás adott mappák mentését támogatja csak, ahol szintén elérhető a korábban említett kizárási lehetőség.

Mivel az ilyen jellegű feladatok sokszor időigényesek, előnynek számít, hogy időzítéseket hozhatsz létre, így egyszeri konfigurálással, teljesen automatikusan látja el a feladatát.

Iperius Backup Free – tömöríthető biztonsági mentés tartalmak

Az archívumokat tömörítheted is, így könnyebben tárolható. Szintén a prémium változatban érhető el, hogy titkosítani lehessen azt, vagy akár jelszóval lehessen azt levédeni az illetéktelen hozzáférésektől. Az Iperius Backup Free jelentéseket is tud készíteni az általa végrehajtott feladatokról. Ha ki szeretnéd próbálni a teljes verziós változatot, egyetlen kattintással aktiválható.

Ingyenes megfelelőjeként választhatod az FBackup, vagy az Uranium Backup Free nevű alkalmazást, amik egyszerűbb gyorsabb biztonsági mentések összeállítására alkalmasak.

Az Iperius Backup Free lehetőséget biztosít a számodra, hogy biztonsági mentést tudj készíteni minden olyan tartalomról, ami pótolhatatlan. Időzíthető, FTP tárhelyre tölthető fel a biztonsági mentés. Titkosítani, tömöríteni is tud.

Iperius Backup Free

Iperius Backup Free Összefoglaló:

 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • teljes meghajtók lementéséhez, visszaállításához
 • időzíthető
 • FTP útvonalon történő mentések összeállításához
 • rengeteg speciális beállítás
 • kizárások támogatása
 • tömörítés, titkosítás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.iperiusbackup.com/index.aspx

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Iperius Backup Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,00 EUR DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SyncBackFree 10.0.4.02021-10-20 SyncBackFree 10.0.4.0 (0)
  A SyncBackFree egy profil szerint konfigurálható biztonsági mentés készítő szoftver Windows operációs rendszerhez. Az alkalmazással […]
 • Backup4all 9.3.4282021-10-18 Backup4all 9.3.428 (0)
  A Backup4all egy korszerű, biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver, ami biztosít minden fontosabb funkciót, ami az adott […]
 • Handy Backup 8.3.0.102021-06-21 Handy Backup 8.3.0.10 (0)
  A Handy Backup segítségével egyszerűen és gyorsan lehet biztonsági mentést készíteni a fontosabb tartalmakról. Az így archivált […]
 • Backup4all Lite 9.3.4282021-10-18 Backup4all Lite 9.3.428 (0)
  A Backup4all Lite egy időzíthetően futtatható igen modern biztonsági mentés készítő szoftver, amivel minden fontosabb tartalmadat […]
 • Personal Backup 6.2.6.02021-10-03 Personal Backup 6.2.6.0 (1)
  A Personal Backup nevű programmal biztonsági mentést tudsz készíteni a számítógépeden található, számodra fontosnak ítélt […]