Handy Backup 8.0.6.69

A Handy Backup segítségével egyszerűen és gyorsan lehet biztonsági mentést készíteni a fontosabb tartalmakról. Az így archivált fájlokat akár FTP kapcsolaton keresztül is el lehet menteni. Amellett hogy könnyen használható Magyar nyelven is tud. Szinkronizáláshoz is.

Biztonsági mentés nélkül bármikor elveszíthetjük azokat a tartalmakat, amik fontosak a számunkra, egy nem várt rendszerösszeomlás kiváltott adatvesztés kerülhető el a Handy Backup nevű szoftver segítségével ami igen rugalmasan használható.

A Handy Backup letöltése után a telepítéskor kiválasztható, hogy mely csomagot szeretnénk installálni, mivel abból több konstrukció is elérhető. Itt mindenki kiválaszthatja a számára a legmegfelelőbbet.

A Handy Backup alapértelmezés szerint nem fog honosított formában futni, ezt később kell módosítani manuálisan. Ez természetesen nem nehéz mivel a szoftver felépítésben igen modern, remekül navigálható.

A Handy Backup egy kifejezetten ideális eszköz, hogy egyszerűen konfigurálható módon tudj biztonsági mentést készíteni a számodra fontosabbnak ítélt tartalmakról ez természetesen lehet zene, videó, kép, dokumentum. Ezt külön ki lehet választani.

A Handy Backup rugalmasságát szemlélteti, hogy rengeteg módon el lehet tárolni vele a biztonsági mentéseket, legyen az hálózati hozzáférés, FTP, vagy egyszerűen a számítógép merevlemeze.

A biztonsági mentés akár egyetlen kattintással kezdeményezhető, természetesen a visszaállítás is a lehető legegyszerűbben valósítható meg. A beállításoknál néhány megjelenítéssel kapcsolatos opció érhető el ahol testre lehet szabni a kinézetét, az értesítőüzenetek színvilágát, illetve saját Proxy adható meg hálózati elérésekhez.

A Handy Backup megoldásával akár adat helyreállítási meghajtóeszközöket is létrehozhatsz, amivel egy esetleges rendszerösszeomlás esetén tudsz korszerűbb biztonsági mentést létrehozni. A szoftver ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod még az FBackup nevű szoftvert, vagy az Uranium Backup Free megoldását, ami szintén támogatja, hogy a vele készített mentéseket FTP-n keresztül kezelni lehessen.

A Handy Backup kifejezetten egyszerű módját biztosítja ahhoz hogy biztonsági menéseket tudjunk készíteni azokról a tartalmakról, amiket fontosnak tartunk. Ezeket a fájlokat több módon is el lehet tárolni. Automatikusan szinkronizálni is képes.

Handy Backup

Handy Backup összefoglaló:

 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • egyszerű használni
 • szinkronizálás
 • Akár FTP tárhelyen való mentés
 • Teljesen automatizálható feladatok
 • testre szabható kinézet
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.handybackup.net/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Handy Backup
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SyncBackFree 9.3.17.02020-05-01 SyncBackFree 9.3.17.0 (0)
  A SyncBackFree egy profil szerint konfigurálható biztonsági mentés készítő szoftver Windows operációs rendszerhez. Az alkalmazással […]
 • Uranium Backup Free 9.6.32019-10-10 Uranium Backup Free 9.6.3 (0)
  Az Uranium Backup Free egy igen rugalmasan használható biztonsági mentések készítésére alkalmas program. A vele elkészített […]
 • SmartFTP 9.0.2808.02020-11-05 SmartFTP 9.0.2808.0 (0)
   A SmartFTP egy igen nagy támogatottságot élvező, rengeteg protokoll alapján működő FTP kliens ami garantáltan könnyebbé teszi a […]
 • Iperius Backup Free 7.1.82020-10-26 Iperius Backup Free 7.1.8 (0)
  Az Iperius Backup Free segít, hogy biztonsági mentést tudj készíteni a számodra fontosabbak ítélt tartalmakról. Az így létrehozott […]
 • Backup4all 8.7.3282020-06-29 Backup4all 8.7.328 (0)
  A Backup4all egy korszerű, biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver, ami biztosít minden fontosabb funkciót, ami az adott […]