Uranium Backup Free 9.6.5

Az Uranium Backup Free egy igen rugalmasan használható biztonsági mentések készítésére alkalmas program. A vele elkészített archívumokat tudja titkosítani, tömöríteni. Szinkronizáláshoz, FTP-n keresztüli adattároláshoz is alkalmas. Igény esetén teljes mértékben időzíthető. Az egyik legszéleskörűbb lehetőségeket biztosító szoftver.

A biztonsági mentések készítésének fontosságáról talán nem is kell szót ejteni, egy nem várt rendszerösszeomlás, akár komoly adatveszést tud előidézni, az így elvesztett tartalmakat sokszor lehetetlen visszaszerezni. Ennek elkerülésére használható fel az Uranium Backup Free fejlett biztonsági mentés készítő segédlet, ami nem csak hogy az áttekinthetőségre koncentrál, de arról is gondoskodik, hogy a vele összeállított mentéseket a lehető legrugalmasabban lehessen tárolni.

Az Uranium Backup Free letöltése és telepítése minimális időt vesz igénybe, kevés erőforrást igényel a számítógéptől, így bőven marad kapacitás más alkalmazásoknak.

Az Uranium Backup Free legfontosabb lehetőségei…

Az Uranium Backup Free képes egyetlen kattintással elvégezni a mentések készítését, majd ha szükséges magában a visszaállításban is a lehető legkevesebb felhasználói interaktivitás mellett tud megoldást nyújtani. A szoftver említésre méltó negatív tulajdonsága, hogy Magyar nyelven nem használható, továbbá ingyenes használat esetén néhány funkciója nem támogatott kizárólag abban az esetben ha megvásároltuk.

A beállításoknál konfigurálható, hogy tömörítse a végeredményt, illetve használhatóak kizárások, ezzel csökkenteni lehet a végkimeneti fájl méretét. Ha szükségét érzed, azt titkosítani lehet, jelszóval levédeni, majd azt akár több formában is lehet tárolni, legyen az FTP tárhely.

A vele elkészített feladatokról részletes jelentést szolgáltat, ezeket külön E-mail címre el tudja küldeni.

Az Uranium Backup Free alternatív megfelelőjeként használhatod az FBackup, vagy a Macrium Reflect Free megoldását, ami akár teljes meghajtók klónozására is tökéletes választás. A regisztrációs adatbázis lementéséhez választhatod a Registry Backup nevű szoftvert.

Az Uranium Backup Free egy teljes körű biztonsági mentések összeállítására, szinkronizálásra alkalmas szoftver, ami az archívumok tömörítését, titkosítását is lehetővé teszi. Szinte bármilyen formában elmenthető a végeredmény, legyen az FTP tárhely, CD/DVD lemez, vagy akár maga a számítógép merevlemeze. A félrevezető elnevezéssel ellentétben ingyenesen néhány szolgáltatása nem érhető el.

Uranium Backup Free

Uranium Backup Free összefoglaló:

 • Biztonsági mentés készítő program
 • titkosítás, jelszóvédelem
 • mappa szinkronizálás
 • időzíthető
 • FTP tárhely, CD/DVD lemezre való archiválás
 • minimális beállítást igényel
 • gyors mentés készítés és visszaállítás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.nanosystems.it/uranium-backup-software/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Uranium Backup Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
80 EUR DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Backup4all Lite 9.3.4282021-10-18 Backup4all Lite 9.3.428 (0)
  A Backup4all Lite egy időzíthetően futtatható igen modern biztonsági mentés készítő szoftver, amivel minden fontosabb tartalmadat […]
 • Handy Backup 8.3.0.102021-06-21 Handy Backup 8.3.0.10 (0)
  A Handy Backup segítségével egyszerűen és gyorsan lehet biztonsági mentést készíteni a fontosabb tartalmakról. Az így archivált […]
 • Ashampoo Backup Pro 10.002016-03-18 Ashampoo Backup Pro 10.00 (0)
  Az Ashampoo Backup Pro segítségével teljes körű biztonsági mentéseket tudsz készíteni. A program az így készített mentéseket több […]
 • Dropbox 133.4.40892021-10-23 Dropbox 133.4.4089 (0)
  A Dropbox nevű free alkalmazással a felhőben tudod tárolni tartalmaidat, szinkronizálni, ideális Backup készítésére és az így tárolt […]
 • GoodSync 11.8.8.92021-10-20 GoodSync 11.8.8.9 (0)
  A GoodSync egy professzionális biztonsági mentések létrehozására alkalmas szoftver. Az alkalmazással akár adott mappák tartalmát is […]