Macrium Reflect Free 6.3.1745

A Macrium Reflect Free segítségével biztonsági mentést és operációs rendszer költöztetést tudunk végrehajtani. Profi HDD klónozó. Free alkalmazásként futtatható.

Ha kinőttük merevlemezünket, de viszont jól belaktuk Windows rendszerünket, testre lett szabva minden beállítás adódik a probléma hogy nem szeretnénk új telepítést végrehajtani hogy ne kelljen újból mindent elölről kezdeni. Ez elkerülhető, ha ezen alkalmazás segítségét hívjuk segítségül. Az alkalmazással könnyedén tudjuk, már meglévő, telepített operációs rendszerünket mozgatni minden egyes fájllal együtt egy másik nagyobb meghajtóra. A korábbi cikkünket róla itt éred el.

Magyarul sajnos nem tud, használata némi informálódást igényel a futtatása előtt, mivel adatvesztés is bekövetkezhet egy nem megfelelő konfigurációból adódóan.  A letölthető változat teljesebb használhatóságának az érdekében regisztrálnunk kell, meg kell adnunk e-mail címünket. Általános információkat is biztosít a meghajtók méretéről, tulajdonságáról. Haladó felhasználók néhány kattintással el is végezhetik a folyamatot. Biztonsági mentés készítés során az elkészítendő állomány lemezre is írható, amit később bármikor fel tudunk használni.  Az összes funkciója itt érhető el. A Pro változat itt érhető el.

Macrium Reflect Free pillanatkép

Macrium Reflect Free Összefoglaló:

  • Biztonsági mentés készítő program
  • A Windows mozgatása másik meghajtóra (merevlemezre)
  • A mentések CD/DVD -re archiválható
  • áttekinthető felület
  • Angol nyelv
  • teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: http://www.macrium.com/default.aspx

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Macrium Reflect Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek