Firefox Developer Edition 63.0b11

A Firefox Developer Edition a népszerű böngésző, szoftver fejlesztőjének egy speciális változata, ami a szokásos funkciókon kívül néhány különlegességet is biztosít a kipróbálóinak. Kedvencek támogatás, szinkronizálás, intelligens címsor kereső funkcióval, rengeteg ingyenesen beszerezhető kiegészítő, csak hogy néhány hasznos tulajdonságát említsük. Free alkalmazás.

Ma már minden számítógép tulajdonos legalább egyszer már használta a népszerű böngészőt, ami mellett csak előnyös tulajdonságokat lehet felhozni. Nem csak hogy egyszerűen kezelhető, látványos, kiválóan navigálható, hanem gyors is egyben. A Firefox Developer Edition gyakorlatilag a népszerű böngésző egy Al-fejlesztési változata, ami egy speciális terület számára lett megtervezve. Természetesen átlag felhasználási célokhoz is remek választás. A böngésző a Firefox Developer Edition letöltése után, néhány kattintással telepíthető majd azonnal neki is láthatunk a maximális felhasználói élményt biztosító böngészésnek.

Kiváló megoldás ha a használata során megtetszik egy tartalom, és azt hozzá szeretnéd adni a kedvencekhez, az alkalmazás címsora univerzális feladatokat lát el, kereshetsz vele téged érdeklő tartalmakat, de a jól megszokott lehetőségek is támogatottak, mint például a hagyományos címek beírása.

Firefox Developer Edition: Rengeteg ingyenes kiegészítő…

A böngésző, a Firefox Developer Edition rengeteg népszerű kiegészítőt támogat, ezekkel a lehetőségekkel szinte bármilyen funkció előcsalogatható felőle. Finomhangolható megjelenésben, funkcionálisan, témák szerezhetőek be hozzá, vagy a szoftver néhány alapvetőbb beállítást is biztosít szín paraméterek szerint.

A program a füles elrendezésen kívül, egy egyéni testre szabási lehetőséget is támogat, ahol ezt szinkronizálással valósítja meg, ez a feladat ugyan úgy tehető meg mint bármely más ilyen jellegű alkalmazás esetén. A böngésző egyszerűbb otthoni felhasználása, illetve haladó szintű fejlesztői környezet munkafolyamatokra is optimális választás.

Ilyen különlegességekkel tud szolgálni böngészéshez, Google Chrome Canary ez a változat ingyenes, Magyar nyelvű, értelemszerűen ehhez a programhoz is beszerezhető több kiegészítő a még széles körűbb felhasználáshoz. A Slimjet nevű szoftver inkább a szórakozásra helyezi a hangsúlyt, videó letöltő funkciót is tartalmaz.

A Firefox Developer Edition egy ingyenes, hatalmas támogatottsággal rendelkező böngésző szórakozásra, illetve haladó szintű munkafolyamatokra. Kiegészítők, illetve témák szerezhetőek be hozzá. Szinkronizálható, kedvencek támogatással.

Firefox Developer Edition Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Firefox Developer Edition
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Mozilla Firefox 90.0.22021-07-26 Mozilla Firefox 90.0.2 (1)
   A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő remek lehetőségeket tartalmazó böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, még gyors is […]
 • Waterfox 2021.03.2.32021-06-07 Waterfox 2021.03.2.3 (0)
  A Waterfox egy kifejezetten 64 bites operációs rendszerekre kifejlesztett Free alkalmazás, Intelligens címsor, szinkronizálás, privát […]
 • X-Firefox 59.0.12018-03-25 X-Firefox 59.0.1 (0)
  Az X-Firefox a népszerű böngészőmotor alternatív telepítést nem igénylő ( Portable ) változata ami funkcionálisan azonos […]
 • Firefox For Android2013-11-04 Firefox For Android (0)
  Használd a népszerű böngésző mobilos változatát ami funkcionálisan éppolyan széleskörű mint a számítógépes változata. Ez a kiadás […]
 • Chromium 94.0.4597.02021-08-03 Chromium 94.0.4597.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]