Backup4all Lite 9.4.460

A Backup4all Lite egy időzíthetően futtatható igen modern biztonsági mentés készítő szoftver, amivel minden fontosabb tartalmadat archiválhatod, ezzel kerülvén el az adatvesztés kockázatát. A szoftver akár teljes meghajtókat is figyelembe tud venni, menteni FTP-re, vagy bármely hálózati útvonalon tud, természetesen a merevlemezeden is tárolhatod azokat. Időízheted.

A szoftver segítségével sokkal rugalmasabban tudsz biztonsági mentést készíteni a számítógépeden tárolt tartalmakról, az általa támogatott feladatokat akár időzítve is elvégezheted. A Backup4all Lite a népszerű biztonsági mentés készítő szoftver egy al-változata, a fő programcsomaghoz képest kevesebb lehetőséget kínál.

A Backup4all Lite letöltését követően a program telepítése után egy beépített varázslófelületen keresztül konfigurálható a biztonsági mentés készítésének a módja. A szoftver egyik leghasznosabb tulajdonsága hogy akár teljes meghajtókról is tud Backupokat készíteni, majd azt később visszaállítani. A korszerű beállításainak köszönhetően vele lecserélhető a Windows ezen jellegű szolgáltatása. Így jobban választhatóan tudod konfigurálni.

Biztonsági mentések kezelése:

A szoftver a Backup4all Lite több választható lehetőséget kínál arra hogy az elkészült biztonsági mentéseket hol tárolja el. Mód van a merevlemezen, hálózaton keresztül, ez lehet FTP hozzáférés. A Tools kezelőfelületén egy beépített fájlkezelővel lehet a korábban létrehozott példányokat kezelni, azt törölni, vagy esetleg a visszaállítást kezdeményezni. Rengeteg idő spórolható ha ezeket a feladatokat időzíted, itt csak néhány egyszerű beállításra van szükség. Opcionálisan minden egyes lépés teljesen időzíthető, így neked gyakorlatilag semmi tenni valód nincs a későbbiekben.

A Backup4all Lite megoldásával jelszóval védhető le az elkészült példány, így később azt csak az arra jogosult tudja visszaállítani, illetve megnyitni.

Szűrők: A szűrők beállításoknál néhány fájl, illetve mappa tartalmát ki lehet ebből hagyni, így minimalizálható a végeredmény mérete, ez inkább a későbbi tárolás szempontjából ideális.

Speciálisabb biztonsági mentésekhez, rendszer visszaállítási pontok létrehozásához választhatod a Restore Point Creator az XXCLONE nevű program esetében is létrehozhatsz szűrőket, kiválasztható, hogy miről szeretnél biztonsági mentést készíteni.

A Backup4all Lite egy professzionális, szűrők igénybevételét is támogató biztonsági mentés készítő program, aminek a kipróbálása esetén magad választhatod ki hogy milyen későbbi tartalmakra van szükség a későbbiekben. Időzítési opciókkal is rendelkezik.

Backup4all Lite

Backup4all Lite Összefoglaló:

 • Biztonsági mentés készítő alkalmazás
 • Időzíthető
 • előre ki lehet választani a biztonsági mentés tárolásának a módját
 • FTP, Blu-ray támogatás
 • szűrők támogatása
 • jelszó védelem
 • értesítéseket tud küldeni a sikeres feladatokról
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.backup4all.com/backup4all-lite.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Backup4all Lite
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Personal Backup 6.2.10.02022-01-07 Personal Backup 6.2.10.0 (1)
  A Personal Backup nevű programmal biztonsági mentést tudsz készíteni a számítógépeden található, számodra fontosnak ítélt […]
 • Uranium Backup Free 9.6.82021-12-24 Uranium Backup Free 9.6.8 (0)
  Az Uranium Backup Free egy igen rugalmasan használható biztonsági mentések készítésére alkalmas program. A vele elkészített […]
 • Backup4all 9.4.4642021-12-14 Backup4all 9.4.464 (0)
  A Backup4all egy korszerű, biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver, ami biztosít minden fontosabb funkciót, ami az adott […]
 • Backup4all Portable 9.4.4642021-12-14 Backup4all Portable 9.4.464 (0)
  A Backup4all Portable egy telepítés nélkül használható biztonsági mentések készítésére alkalmas program. A különlegessége, hogy az […]
 • EaseUS Todo Backup Free 13.02020-12-08 EaseUS Todo Backup Free 13.0 (0)
  Az EaseUS Todo Backup Free biztonsági mentések készítésére ideális szoftver amivel néhány lépésben hajtható végre a folyamat, vele […]