Backup4all Portable 9.4.452

A Backup4all Portable egy telepítés nélkül használható biztonsági mentések készítésére alkalmas program. A különlegessége, hogy az elkészített mentéseket lehet vele tömöríteni, titkosítani, vagy akár Online is eltárolhatod. Időzíthető feladatokat is támogat.

A címben említett biztonsági mentés készítő alkalmazás ( Backup4all Portable ) azok számára lehet ideális választás, akik egy olyan segédprogramot keresnek az adott feladatra, amit nem kell telepíteni, egyben funkcionálisan biztosít minden olyan lehetőséget, aminek köszönhetően leváltható a Windows ezen jellegű szolgáltatása. Ha egy számítógépre szántad, beszerezhető telepíthető változatban is.

A Backup4all Portable letöltése után a beüzemelés érdekében csak annyit kell tenned, hogy csatlakoztatsz a számítógépedhez egy olyan cserélhető adathordozót, amit erre a célra szántál, ezt követően a lementett alkalmazást el kell indítani és arra kell kicsomagolni a szükséges fájlokat, onnantól az alkalmazás több gépen is futtathatóvá válik.

A Backup4all Portable fontosabb funkcióit kiemelve, ideális, hogy akár teljes meghajtókról tudj szűrők, kizárások alkalmazásával biztonsági mentéseket készíteni, azt több módszer szerint is el lehet menteni, azt a számítógép merevlemezére eltárolhatod, vagy Online tárhelyre is fel lehet tölteni, itt támogatja a Google Drive, OnDrive, illetve a Dropbox megosztókat. Természetesen olyan alapvető opciók sem maradtak ki belőle mint a tartalom DVD lemezre történő írása. Ha ezeket szeretnéd igénybe venni akkor további konfigurációra lesz szükség.

A Backup4all Portable lehetőséget biztosít ahhoz, hogy a mentéseket tömöríteni tudd, illetve ha fontos az azok titkosítását is végre tudod hajtani. A biztonsági mentések készítését időzített formában is el tudja készíteni. Funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos telepíthető változattal.

Telepítést nem igénylő biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver még a HDClone Portable Free Edition, ha egy olyan segédalkalmazást keresel, amivel teljes meghajtókat lehet klónozni, akkor erre kipróbálhatod a WinToHDD nevű programot, amit teljesen ingyenesen használhatsz.

A Backup4all Portable egy hordozható formában futtatható biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver, amivel komolyabb szakértelem nélkül készíthetsz biztonsági mentéseket. Az elkészített archívumok Online, illetve helyi gépen is elmenthetőek. Jelenleg Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

Backup4all Portable

Backup4all Portable Összefoglaló:

 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • Nem igényel installálást
 • egyszerű használat
 • Tömörítési lehetőségek
 • titkosítás
 • szűrők, kizárások támogatása
 • Időzíthető
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.backup4all.com/index.php


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Backup4all Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
59,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Backup4all Lite 9.4.4522021-11-26 Backup4all Lite 9.4.452 (0)
  A Backup4all Lite egy időzíthetően futtatható igen modern biztonsági mentés készítő szoftver, amivel minden fontosabb tartalmadat […]
 • Backup4all 9.4.4522021-11-26 Backup4all 9.4.452 (0)
  A Backup4all egy korszerű, biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver, ami biztosít minden fontosabb funkciót, ami az adott […]
 • Personal Backup 6.2.7.02021-11-06 Personal Backup 6.2.7.0 (1)
  A Personal Backup nevű programmal biztonsági mentést tudsz készíteni a számítógépeden található, számodra fontosnak ítélt […]
 • Wise Disk Cleaner Portable 10.7.2.8002021-10-24 Wise Disk Cleaner Portable 10.7.2.800 (0)
  A Wise Disk Cleaner Portable hordozható szoftver segítségével akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, […]
 • Uranium Backup Free 9.6.52021-01-27 Uranium Backup Free 9.6.5 (0)
  Az Uranium Backup Free egy igen rugalmasan használható biztonsági mentések készítésére alkalmas program. A vele elkészített […]