4K YouTube to MP3 3.0.2.1677

A 4K YouTube to MP3 egy speciális letöltésvezérlő alkalmazás, amivel számos videómegosztó portálról tudsz tartalmakat lementeni, videókból audió anyagokat kinyerni. Támogatott zenei formátumok: MP3, M4A, OGG. Sávszélesség korlátozási lehetőséggel is el van látva. Tartalmaz egy beépített médialejátszót is. Facebook, YouTube, Flickr oldalak esetén is használható.

Kifejezetten azok számára lehet hasznos a címben szereplő alkalmazás, akik közösségi videómegosztó portálokon közzétett videókat szeretnének letölteni, abból audió tartalmakat akarnak kinyerni, továbbá fontos, hogy a szoftvert könnyen lehessen használni. A 4K YouTube to MP3 mindent tud amire csak szükséged lehet. A szoftver elérhető hordozható változatban is.

A 4K YouTube to MP3 letöltése után a telepítés befejezésekor egy ikont is létrehozhatsz az asztalon, így a szoftver a megfelelő pillanatban egyszerűbben és gyorsabban válik elindíthatóvá. A használatához komolyabb ismeretekre nincs szükség, csak annyit kell tenned, hogy a böngésző címsorából kimásolt hivatkozást megadod a számára, majd a legfontosabb beállításokat áttekinted, amik a végkimeneti fájt illetően elengedhetetlen. A 4K YouTube to MP3 tartalmaz egy beépített médialejátszót, amivel a letöltés előtt az meg is tekinthető. A szoftver audió kinyerés során alapvetően MP3, M4A, illetve OGG formátumot támogat.

Multimédiás tartalmak letöltését támogatja a YouTube, Facebook, Vevo, Tumblr, Flickr, Metacafe, Vevo.com oldalak esetén. Természetesen a lista nem teljes.

A beállításoknál a tényleges használatba vétel előtt előre megadható, hogy milyen formátumban mentese el azt, továbbá a minőség. Egyszeri beállítás után mindennemű további konfiguráció nélkülözhető így fokozható a maximális kényelem.

A 4K YouTube to MP3 támogatja, hogy saját proxy-t alkalmazz, sőt szükség esetén sávszélesség korlátozásra is mód van, így nagyobb terjedelmű tartalmak letöltése mellett tovább tudsz böngészni.

Videók letöltésére használhatod még a VSO Downloader vagy a 4k Video Downloader nevű szoftvert, az utóbbi szintén egy fejlesztőtől származik. Audió tartalmak kinyerésére alkalmazhatod a Pazera Free Audio Extractor megoldását.

A 4K YouTube to MP3 nevű alkalmazással számos népszerű videómegosztó portálon közzétett videó fájlokból tudsz audió tartalmakat kinyerni, azokat letölteni. Menteni tud MP3, M4A, OGG kimenetekbe. Ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe.

4K YouTube to MP3

4K YouTube to MP3 Összefoglaló:

 • Videó letöltő alkalmazás
 • audió kinyerő funkció
 • MP3, M4A, OGG támogatás
 • Facebook, YouTube videók esetén is használható
 • könnyen kezelhető
 • beépített médialejátszó
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.4kdownload.com/products/product-youtubetomp3

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
4K YouTube to MP3
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
9,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Gihosoft TubeGet 8.6.582021-03-27 Gihosoft TubeGet 8.6.58 (0)
  A Gihosoft TubeGet egy nagyon egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan azt […]
 • YouGet 1.02020-05-09 YouGet 1.0 (0)
  A YouGet egy YouTube videó letöltő program amivel több formátumban is el lehet tárolni a multimédiás fájlt. A szoftver képes audió […]
 • 4K YouTube to MP3 Portable 3.0.2.16772016-08-14 4K YouTube to MP3 Portable 3.0.2.1677 (0)
  A 4K YouTube to MP3 Portable megoldásával többek között YouTube videókból tudsz audió tartalmat kinyerni, majd azt a gépedre menteni. […]
 • ByClick Downloader 2.3.92021-06-07 ByClick Downloader 2.3.9 (0)
  A ByClick Downloader egy modern, nagyon egyszerűen használható videó letöltő program. A szoftver többek között a YouTube, Facebook, […]
 • 4k Video Downloader 4.16.2.42802021-06-01 4k Video Downloader 4.16.2.4280 (0)
  A 4k Video Downloader közösségi videómegosztókon közzétett audió, illetve videó tartalmak minőségromlás nélküli letöltésére […]