Total Audio Converter 6.1.0.248

A Total Audio Converter egy kiváló többszörös feladatok elvégzésére megtervezett audió konvertáló szoftver, amivel akár Stream média fájlokat is átalakíthatsz. Az alkalmazás MP3, WAV, WMA, OGG, MPC, AAC, MP4, FLAC, APE, AMR, OPUS formátumokhoz nyújt megoldást. Ha egy YouTube videót le szeretnél menteni, azt dekódolnád, ezen a területen is megfelelő.

Multimédiás fájlok, ezen belül audió tartalmak minőségromlás mentes átalakítására használható professzionális konvertáló szoftver. A Total Audio Converter YouTube videók lementésére, illetve az azok egy feladaton belüli konvertálására is ideális.

A Total Audio Converter néhány lépést igénylő installálása után egy viszonylag modern, remekül navigálható teljes mértékben áttekinthető kezelőfelülettel bíró program válik elérhetővé, ahol egyszerre több fájlt is meg tudsz adni konvertáláshoz. Az audió formátumokat tekintve, egy átlagos támogatottságot kínáló megoldással találjuk magunkat szembe, itt szerencsére minden fontosabb ma ismert kodek típus megtalálható, ilyen az MP3, MP4, OPUS, OGG, WAV, WMA, MPC, AAC, FLAC, APE, AMR fájlkiterjesztések.

Az audió konvertáló a Total Audio Converter tartalmaz egy beépített zenelejátszó kiegészítőt, értelemszerűen a betallózott tartalom előnézeti lehetőségéhez lehet így hozzáférni. Az átalakítandó tartalom a szoftver beépített fájlkezelőjével adható meg.

Total Audio Converter – zenei CD lemezek rippelése:

Az alkalmazás egy al-funkciójának számít, hogy egy az általad korábban elkészített zenei tartalommal rendelkező CD lemezeidet le tudod vele menteni a számítógépre amellett hogy az teljes mértékben megőrzi a minőségét. Természetesen a Total Audio Converter ezen menüpontjánál is kiválasztható a konvertálás, néhány egyszerűbb nélkülözhetetlen szerkesztési funkcióhoz is hozzáférhetsz, ilyen a bitráta módosítása, mono, szereo tulajdonságok megváltoztatása.

A Soft4Boost Audio Converter az előzőleg említett funkciókon kívül ID3 tag szerkesztőt is tartalmaz. Az EZ CD Audio Converter dekódolója a gép merevlemezén található audió tartalmak lemezre írásához is külön opciókat tartalmaz.

A Total Audio Converter nevű Audió konvertáló szoftverrel lehetőséged van Rippelni, lejátszani az audió fájlokat, Streamingelt tartalmakat azonnal átkódolni több népszerűbb kiterjesztésbe.

Total Audio Converter

Total Audio Converter Összefoglaló:

 • Zene konvertáló alkalmazás
 • kiváló támogatottsági listával rendelkezik a formátumokat tekintve
 • Rippelő funkció
 • YouTube videó letöltő
 • minőségbéli jellemzők módosítása
 • médialejátszó funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.coolutils.com/TotalAudioConverter 
Total Audio Converter Letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Total Audio Converter
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,90 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Batch MP3 Converter 1.722021-01-30 Batch MP3 Converter 1.72 (0)
  A Batch MP3 Converter egy profi audió konvertáló program amivel a multimédiás tartalom az ID3 címkék megőrzése mellett dekódolhatóak […]
 • AAX Audio Converter 1.15.12020-11-06 AAX Audio Converter 1.15.1 (0)
  Az AAX Audio Converter egy speciális konvertáló szoftver amit nyílt forráskóddal próbálhatunk ki. A szóban forgó formátumot lehet […]
 • Freemake Audio Converter 1.1.9.62020-09-30 Freemake Audio Converter 1.1.9.6 (0)
  A Freemake Audio Converter segítségével egyszerűen és gyorsan tudod audió állományaidat átalakítani, konvertálni a legnépszerűbb és […]
 • Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.3932020-07-02 Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.393 (0)
  A Soft4Boost Audio Converter egy zenei tartalmakhoz tervezett konvertáló program. Dekódolásnál támogatja az MP3, WAV, M4A, FLAC, WMA, […]
 • MediaHuman Audio Converter 1.9.6.42019-03-16 MediaHuman Audio Converter 1.9.6.4 (0)
  A MediaHuman Audio Converter dekódolójával egyszerűen néhány lépésben tudsz videókat konvertálni. A szoftver AAC, MP3, OGG, WMA, […]