Cute Audio Converter 3.5020

A Cute Audio Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató, könnyen kezelhető zenekonvertáló program. A különlegessége, hogy a megtervezésekor kifejezetten az egyszerű használhatóságot tartották szem előtt. Ez a Free alkalmazás többek között át tud alakítani MP3, MP2, MOV, MKV, OGG, 3GP, WMA kimenetekre. Támogatja a kötegelt feladatokat is.

Ha rendelkezel egy audió tartalommal, azt egy adott eszközön szeretnéd lejátszani, de azt sajnos nem támogatja, akkor saját magad is át tudod alakítani kizárólag egy célprogramra lesz ehhez szükséged. Erre egy kifejezetten megbízható, egyszerűen használható Audió konvertáló szoftver a Cute Audio Converter ami a szóban forgó feladatot pillanatok alatt el tudja végezni.

A szoftver telepítésének a befejeztével azonnal futtatható, kezdeményezhető a meglévő zenei tartalmaid átalakítása. A Cute Audio Converter használatához csupán annyit kell tenned, hogy a kezelőfelületén betallózod azt a fájlt, vagy fájlokat amit konvertálni akarsz, (mappák is kiválaszthatóak). Természetesen egyszerre többet is megadhatsz neki, hisz egy munkafolyamaton belül több médiát is kezelni tud, a korábban megadott profil kiválasztásával.

Az áttekinthető felület alapvetően túl sok beállításhoz nem biztosít hozzáférést, kizárólag azokat amik a szóban forgó feladathoz elengedhetetlen. A bal oldalon található panelra tallózhatóak be a konvertálandó fájlok, míg a jobb oldalin belül választható ki a kimeneti jellemzők, formátum, alapvető tulajdonságok. A támogatott kimeneteket tekintve a Cute Audio Converter ismeri: MP3, MP2, MP4, ASF, AU, FLAC, MOW, SWF, WAV, OGG, WMA kodekeket, természetesen ez a lista nem teljes, ettől nagyobb listával büszkélkedhet.

Az egyéb beállítások részeként, néhány alapvető jellemző módosítható, a bitráta, meghatározható, hogy Mono, vagy sztereó módban szeretnéd e azt menteni, sőt még egy beépített alapvető feladatokat ellátó médialejátszót is tartalmaz, azok megnyitásához.

Talán az egyetlen hátrány, hogy a Cute Audio Converter Magyar nyelvi támogatást nem kapott, kizárólag Angol nyelven használható.

Némileg több lehetőséget biztosít az EZ CD Audio Converter Free ami zenék kinyerésére is képes, ha pedig fontos, hogy honosított formában lehessen használni a feladatra a kiszemelt szoftvert, akkor a Freemake Audio Converter megoldását is választhatod.

A Cute Audio Converter egy egyszerű, gyors, több népszerű kimenetbe is menteni tudó audió konvertáló szoftver, ami kötegelten, akár több zenét is tud kezelni.

Cute Audio Converter

Cute Audio Converter összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Cute Audio Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Freemake Audio Converter 1.1.9.62020-09-30 Freemake Audio Converter 1.1.9.6 (0)
  A Freemake Audio Converter segítségével egyszerűen és gyorsan tudod audió állományaidat átalakítani, konvertálni a legnépszerűbb és […]
 • AAX Audio Converter 1.15.12020-11-06 AAX Audio Converter 1.15.1 (0)
  Az AAX Audio Converter egy speciális konvertáló szoftver amit nyílt forráskóddal próbálhatunk ki. A szóban forgó formátumot lehet […]
 • EZ CD Audio Converter Free 9.1.4.12020-08-04 EZ CD Audio Converter Free 9.1.4.1 (0)
  Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei […]
 • Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.3932020-07-02 Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.393 (0)
  A Soft4Boost Audio Converter egy zenei tartalmakhoz tervezett konvertáló program. Dekódolásnál támogatja az MP3, WAV, M4A, FLAC, WMA, […]
 • Batch MP3 Converter 1.152019-04-27 Batch MP3 Converter 1.15 (0)
  A Batch MP3 Converter egy profi audió konvertáló program amivel a multimédiás tartalom az ID3 címkék megőrzése mellett dekódolhatóak […]