EZ CD Audio Converter Free 11.4.1.0

Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei tartalmakhoz lett kifejlesztve. Az alábbi Free alkalmazás számos hasznos toolst szolgáltat, tud rippelni, metadatokat kezelni, CD-ket írni. Ismeri az MP3, OGG, WAV, WMA formátumokat.

Egy felvett, vagy letöltött audió állomány esetén nem minden esetben felel meg az aktuális formátum, mivel azt egy adott céleszköz nem mindig tudja megnyitni. Ha ebben a helyzetben találod magad, akkor ezen könnyen segíteni lehet az EZ CD Audio Converter Free nevű konvertálóval, ami a kategóriáját tekintve funkcionálisan ettől jóval többet tud.

Mint a neve is mutatja, ingyenesen vehető igénybe, de elérhető prémium változatban is.

Az EZ CD Audio Converter Free gyors, néhány kattintásból álló telepítése után egy igen átfogó, felhasználóbarát elrendezéssel biztosított felhasználói felület fogad, ahol az általad fontosnak ítélt funkciók könnyen kiválaszthatóak. Szerencsére teljes Magyar nyelvi támogatottságot élvez, így maga a használata is könnyű.

EZ CD Audio Converter Free – Ingyenes zene konvertáló alkalmazás

Az EZ CD Audio Converter Free elsősorban dekódolási feladatokat hivatott ellátni, itt az összes népszerűbb formátumot ismeri és tudja kezelni, többek között az MP3, OGG, WMA, WAV, AIFF, APE, FLAC is felfedezhető ezen a listán. A lehetőségeit tekintve itt nem áll meg, hisz tud még rippelni, a segítségével egyszerűen néhány lépésben tudod a számítógép merevlemezére menteni a korábban már létrehozott műsoros adathordozóid tartalmát. Ha pedig most állítottál össze egyet, azt konvertáltad, akkor azok lemezre írhatóak. Ha az audió tartalom tartalmaz metaadat információkat, azok is kezelhetővé válnak, opcionálisan sajátokat is hozzá lehet fűzi. Az EZ CD Audio Converter Free adatlemezek írásához is kiváló.

Az EZ CD Audio Converter Free rengeteg speciális beállítással áll rendelkezésre, így az egyes munkafolyamatok a lehető legrészletesebben az igényekhez igazítható. Az író funkcióval lesz széleskörűbb a felhasználhatóság, biztonságos, alámondás mentes eredménnyel.

Konvertálásnál néhány mélyebb konfigurációhoz is hozzá lehet férni, többek között megváltoztatható a mintavételezési frekvencia, illetve kiválasztható az előnyben részesített kodek típus is. Lemezek írásakor a többször is újrahasznosítható adathordozók vele törölhetőek.

A kínálatunkat tekintve az EZ CD Audio Converter Free nem az egyetlen szoftver amivel a konvertálás megvalósítható, ilyen az FSS Audio Converter, vagy az igen népszerű Freemake Audio Converter ami elrendezésben kifejezetten a kezdőket célozza meg. Ha videókat is szeretnél átalakítani, akkor a Format Factory megoldását érdemes kipróbálni, ami szinte mindent tud ami igénynek számíthat.

Az EZ CD Audio Converter Free egy funkció gazdag dekódoló, ami tud rippelni, lemezeket írni, de a multimédiás tartalomhoz tartozó metaadat információk is szerkeszthetőek. Több változatban is, ez az ingyenes kiadása. Remek CD lemezek írási feladataihoz. 

EZ CD Audio Converter Free

EZ CD Audio Converter Free összefoglaló:

 • Audió konvertáló program
 • rippelés
 • Audió CD írás
 • újraírható adathordozók törlése
 • metaadat szerkesztő
 • rengeteg speciális beállítás
 • áttekinthető felhasználói felület
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.poikosoft.com/
EZ CD Audio Converter Free letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
EZ CD Audio Converter Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 4Free Video Converter 3.62016-11-12 4Free Video Converter 3.6 (0)
  A 4Free Video Converter egy profilos konvertáló program, amivel néhány lépés követésével tudsz videókat, illetve audió fájlokat […]
 • Cute Audio Converter 3.50202015-11-25 Cute Audio Converter 3.5020 (0)
  A Cute Audio Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató, könnyen kezelhető zenekonvertáló program. A különlegessége, hogy a […]
 • EZ CD Audio Converter 11.4.1.02023-12-01 EZ CD Audio Converter 11.4.1.0 (0)
  Az EZ CD Audio Converter egy könnyen kezelhető zenei tartalmak konvertálására alkalmas eszköz. A szolgáltatásai részeként lehet vele […]
 • VSDC Free Audio Converter 1.6.5.3572023-10-12 VSDC Free Audio Converter 1.6.5.357 (0)
  A VSDC Free Audio Converter ideális audió állományok átalakítására, a használatához nincs szükség komolyabb ismeretekre. Az […]
 • AAX Audio Converter 1.18.22023-09-29 AAX Audio Converter 1.18.2 (0)
  Az AAX Audio Converter egy speciális konvertáló szoftver amit nyílt forráskóddal próbálhatunk ki. A szóban forgó formátumot lehet […]