4Free Video Converter 3.6

A 4Free Video Converter egy profilos konvertáló program, amivel néhány lépés követésével tudsz videókat, illetve audió fájlokat átalakítani. Alkalmas még Audió CD-k rippelésére, szerkesztési feladatokhoz, ahol a médiát vágni, feliratozni, effektezni lehet. Ideális képből videók készítéséhez. Free alkalmazás.

Rengeteg hasznos, nélkülözhetetlen funkciót biztosító audió, illetve videó fájlok konvertálására alkalmas szoftver a 4Free Video Converter, amivel nem csak a kérdéses műveletsor hajtható végre, hanem opcionálisan azokat szerkeszteni is lehet.

A 4Free Video Converter letöltése után a telepítésekor néhány alapvető információt kell csak megadni, ezután szinte azonnal használható. A szoftver kezelőfelülete jól navigálható, a szóban forgó műveleteket egyszerűen és gyorsan ki tudja választani akár egy kezdő számítógép tulajdonos is.

A 4Free Video Converter konvertálás esetén profil formájában biztosítja a kimeneti jellemzők kiválasztásának a lehetőségét, így akár mobil eszközökre optimális kimenetek is kiválaszthatóak.

A fontosabb támogatottabb kimeneteket tekintve kezeli az AVI, VCD, MPEG, MKV, MOV, SWF, ASF formátumokat.

Ezt egy legördülő listán lehet kiválasztani, itt van arra lehetőség, hogy mobil márkát válassz ki ha arra szántad a videót, vagy az audió fájlt.

A 4Free Video Converter szerkesztési lehetőségeire kitérve, a betallózott médiát lehet vágni, opcionálisan képekből látványos videókat tudsz összeállítani. Ha a videót feliratoznád, erre is biztosít külön opciót. Külön effekteket is kiválaszthatsz. Ehhez a területhez biztosít egy beépített médialejátszót, amivel a módosítási lépések követhetőek nyomon.

Ha rendelkezel egy külön felirat fájllal azt is hozzá tudod adni a későbbiek folyamán. A szerkesztési feladatokhoz tartozik még, hogy szükség esetén a videó legalapvetőbb jellemzőit is meg lehet változtatni ( Fényerő, kontraszt ).

Szintén ingyenesen használható konvertáló alkalmazás a Format Factory, vele már fotók is dekódolhatóvá válnak. Audió fájlok konvertálásához a EZ CD Audio Converter az egyik legjobb választás, ideális zenei CD-k rippeléséhez.

A 4Free Video Converter egy könnyen használható profilos konvertáló szoftver, amivel lehet rippelni, képből videót készíteni, szerkeszteni, vágni, feliratozni. Kis méretű, teljesen ingyenesen használható.

4Free Video Converter

4Free Video Converter összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver
 • Rippeléshez
 • videó szerkesztő funkció
 • film feliratozó funkció
 • felirat fájlok hozzáadásához
 • mobil eszköz támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.freedvd4you.com/index.htm#converter

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
4Free Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Freemake Video Converter 4.1.11.1062020-11-14 Freemake Video Converter 4.1.11.106 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • Any Video Converter 7.0.62020-09-30 Any Video Converter 7.0.6 (1)
  Az Any Video Converter egy nagy tudással biztosított dekódoló program, különleges funkciókkal. Többek között tud videókat vágni, […]
 • EZ CD Audio Converter Free 9.1.4.12020-08-04 EZ CD Audio Converter Free 9.1.4.1 (0)
  Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei […]
 • ConvertXtoDVD 7.0.0.612018-08-08 ConvertXtoDVD 7.0.0.61 (1)
  A ConvertXtoDVD egy nagy tudású dekódoló szoftver ami számos különleges funkciót rejteget magában. Az alapvető konvertálási […]
 • XMedia Recode 3.5.2.32020-11-29 XMedia Recode 3.5.2.3 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]