Free MP4 Video Converter 5.0.71.1211

A Free MP4 Video Converter egy igen egyszerű, több mentési formátumot is támogató profilos konvertáló szoftver. A nevével ellentétben nem csak MP4 formátumba tud menteni, hanem AVI, FLV, MKV, OGG, MPEG kimenetekbe. Ez a Free alkalmazás nem csak hogy kezdőknek megfelelő, hanem ideális mobilok számára megfelelő jellemzőkkel bíró fájlok készítéséhez.

A profilosan használható konvertálók mellett rengeteg előny szól. Mindamellett hogy kevés ismeret birtokában lehet adott tartalmakat átalakítani, de még rengeteg időt is lehet azzal spórolni, hogy az egyes jellemzőket nem kell kézzel módosítani. Többek között ilyen tulajdonságok mondható el a Free MP4 Video Converter megoldásáról, ami a kialakítása révén elsősorban a minimális számítógép ismeretekkel rendelkezőket célozza meg.

Maga a konvertáló alkalmazás elérhető a Free Studio részeként is, ha csak a szóban forgó feladatra keresel programot itt a különálló csomagja.

Rendkívül gyorsan telepíthető, ami Magyar nyelven történik, de sajnos ez a tulajdonság már nem jellemző magára a használatra. Ezt viszont teljes mértékben ellensúlyozza, hogy a szoftver kezelőfelülete rendkívül áttekinthető, célspecifikus menüpontokat biztosít. Az átalakításra szánt médiát egyszerűen a felületére kell húzni, ami után a legalapvetőbb beállítások megadásával gyakorlatilag más tennivaló nincs.

A fontosabb támogatott mentési formátumokat tekintve ismeri az AVI, MP4, MPEG, MKV, FLV, MOV, SWF, MP3, WebM kimeneteket is. Ezt egy külön legördülő listán lehet kiválasztani. Magának a végeredménynek a jellemzőt a Free MP4 Video Converter kezelőszervén egy szintén legördülő listán lehet megadni, ha nincsenek extra elvárások, akkor ezeket a paramétereket nem is kell módosítani. Különlegessége, hogy itt akár 4K jellemzőjű paraméterek is megjelölhetőek. De ha csak egyszerűen mobilra szánod a végeredményt, ehhez is szolgáltat néhány profilt.

A Free MP4 Video Converter természetesen a haladóbb felhasználókról is gondoskodik, hisz kézzel meg lehet változtatni a felbontást, bitrátát, mintavételezési frekvenciát, ezt külön az audió, illetve videó jellemzőknél.

Alternatívájaként választhatod a Smart Converter megoldását, ami a kategóriájában az egyik legegyszerűbben használható konvertáló. Ha pedig egy minden igényt kielégítő dekódolóra van szükséged, akkor a Format Factory a legjobb választás.

A Free MP4 Video Converter egy könnyen használható, akár mobil eszközöket is támogató ingyenes konvertáló szoftver. Rengeteg mentési formátumot ismer.

Free MP4 Video Converter

Free MP4 Video Converter összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free MP4 Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Video to MP3 Converter 5.0.68.11172015-11-21 Free Video to MP3 Converter 5.0.68.1117 (0)
  A Free Video to MP3 Converter egy speciális konvertáló alkalmazás, amivel audiókat tudsz kinyerni videókból. Ez a Free alkalmazás […]
 • Any Video Converter 7.1.32021-06-07 Any Video Converter 7.1.3 (1)
  Az Any Video Converter egy nagy tudással biztosított dekódoló program, különleges funkciókkal. Többek között tud videókat vágni, […]
 • Freemake Video Converter 4.1.12.1202021-05-22 Freemake Video Converter 4.1.12.120 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • ChrisPC Free Video Converter 5.002021-02-21 ChrisPC Free Video Converter 5.00 (0)
  A ChrisPC Free Video Converter egy hatékony dekódoló szoftver, ami kötegelten is használható. Az alábbi Free alkalmazásként […]
 • Hitpaw Video Converter 1.0.02020-10-31 Hitpaw Video Converter 1.0.0 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező konvertáló szoftver. A Free alkalmazással […]