Konvertáló programok

Pazera Free MP4 to MP3 Converter 1.1

A Pazera Free MP4 to MP3 Converter egy kifejezetten audió fájlok konvertáláshoz alkalmas program, ami MP4, M4A, AAC, MP3, WAV formátumokkal tud együtt működni. Ezt a Free alkalmazást igen egyszerű használni. Opcionálisan zenei tartalmak vágására is felhasználható egy munkameneten belül. Magyar nyelvi támogatással.

Az összes ma népszerűbbnek tekinthető audió formátummal megbirkózni képes konvertáló alkalmazás a Pazera Free MP4 to MP3 Converter, ami a nevével ellentétben egyéb feladatok ellátásra is ideális.

A Pazera Free MP4 to MP3 Converter letöltése után a hasonló alkalmazásokra jellemző telepítési lépések végrehajtásával installálható, ami után azonnal futtatható is. A szoftver az első pillanattól fogva Magyar nyelvi támogatással vehető igénybe, így maga a használat sem bonyolult.

Az alábbi Audió konvertáló kezelőfelülete kifejezetten az adott feladatot tartja szem előtt, az átalakításra szánt médiafájlokat a felületére lehet húzni, vagy be is tallózható. A program érdekessége, hogy nem csak egyetlen fájlt lehet rábízni egy időben hanem akár kötegelt feladatok ellátásra is alkalmas. A Pazera Free MP4 to MP3 Converter a konvertáláson kívül egy igen hasznos funkciót is szolgáltat, többek között vele vágni is lehet az audió fájlokat, itt megadható a konvertálás előtt a kezdő, illetve a végpont.

A dekódolás végrehajtása előtt megváltoztatható a mintavételezési frekvencia, bitráta, audió, mono mód. A szoftver alapvetően MP4, M4A, AAC, MP3, WAV kodekeket támogat, ezekkel tud teljes értékű eredményeket biztosítani.

A Pazera Free MP4 to MP3 Converter azokra a felhasználókra is gondol, akik nem lennének kibékülve a gyári megjelenéssel, ezt több előre hozzáadott bőr segítségével meg lehet változtatni.

A Pazera Free MP4 to MP3 Converter előnyeként hozható fel hogy igen egyszerű használni, negatívumként, hogy viszonylag korlátolt az általa támogatott kimenetek támogatottságának a listája.

Helyettesítőjeként használhatod még a SuperEasy Audio Converter, vagy a Freemake Audio Converter nevű programot, az utóbbi már sokkal több funkciót biztosít a szóban forgó feladat végrehajtásához.

A Pazera Free MP4 to MP3 Converter egy felhasználóbarát, kifejezetten zenei fájlok konvertálására alkalmas szoftver, ami Magyar nyelven és ingyenesen használható.

Pazera Free MP4 to MP3 Converter

Pazera Free MP4 to MP3 Converter Összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Pazera Free MP4 to MP3 Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable 1.12016-07-23 Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable 1.1 (0)
  A Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable egy átlátható, jól megtervezett audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver, amivel […]
 • Free Audio Video Pack 2.202019-09-26 Free Audio Video Pack 2.20 (0)
  A Free Audio Video Pack multimédiás fájl konvertálója rengeteg Kodek formátum esetén használható. A dekódolót igen egyszerű […]
 • Hitpaw Video Converter 4.1.22024-05-08 Hitpaw Video Converter 4.1.2 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező ingyenes konvertáló szoftver. A Free […]
 • File Converter 2.0.22024-04-22 File Converter 2.0.2 (0)
  A File Converter eszközével igény szerint tudunk fájlokat helyi menüből akár kötegelten konvertálni. A szoftver tökéletesen működik […]
 • VSDC Free Audio Converter 1.6.5.3572023-10-12 VSDC Free Audio Converter 1.6.5.357 (0)
  A VSDC Free Audio Converter ideális audió állományok átalakítására, a használatához nincs szükség komolyabb ismeretekre. Az […]

Szólj hozzá