Konvertáló programok

Free AVI to MP3 1.3

A Free AVI to MP3 egy különleges konvertáló program amivel videó jellegű multimédiás fájlokat lehet MP3, WAV kimenetűvé átalakítani, dekódolni. A szoftver Free alkalmazásként használható, minimális szakértelmet igényel a használata, alapértelmezés szerint AVI, DivX, XviD formátumokat támogat.

Ha rendelkezel egy olyan videóval, amiből ki szeretnéd nyerni az audió tartalmat, vagy azt egyszerűen csak át szeretnéd konvertálni itt a Free AVI to MP3. Különlegessége hogy nagyon egyszerű használni, kevés erőforrást igényel a futtatása során.

A Free AVI to MP3 letölthető hordozható változatban is, ami némileg rugalmasabb opciókat tesz elérhetővé. A Free AVI to MP3 telepítése után egy két paneles felhasználói felület tárul eléd, ahol akár húzd és ejtsd módszerrel importálhatod be azokat a videókat amikből audió tartalmat szeretnél kinyerni.

Opcionálisan egyszerre több videó is betallózható, így elmondható róla, hogy kötegelt támogatással is rendelkezik. A jobb oldali panelon választható ki, hogy milyen formátumban mentse el a végeredményt, itt sajnos korlátolt lehetőségek állnak rendelkezésre, mivel kizárólag MP3-ba, illetve WAV formátumba tud konvertálni.

Mint kiindulási alapként, AVI, DivX, XviD kodek típusok adhatóak meg. A beállításoknál előre meg tudod adni, hogy a dekódolt multimédiás fájlt hová mentse el, kiválasztható, hogy mono, vagy sztereó jellemzőkkel bírjon, testre szabható a mintavételezési frekvencia, egyedileg megváltoztatható a hangerő. A Free AVI to MP3 természetesen profilos beállítási lehetőségekkel is bír, így akár egyetlen kattintással is kiválasztható, hogy a kimeneti fájl milyen jellemzőkkel bírjon. A Free AVI to MP3 szükség esetén audió vágó funkciót is biztosít.

Ami mindenképp előny, hogy teljesen ingyenes, és minimális szakértelmet igényel a rendeltetésszerű használata.

Audió fájlok konvertálására használhatod még az EZ CD Audio Converter illetve az AVS Audio Converter nevű programot, az utóbbi szintén támogatja, hogy videókból lehessen audió jellegű tartalmakat kinyerni.

A Free AVI to MP3 segítségével néhány egyszerű lépésben tudsz videókból audió fájlokat készíteni konvertálással. Egyszerűen használható, teljesen ingyenesen próbálható ki bárki számára.

Free AVI to MP3 Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free AVI to MP3
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free AVI to MP3 Portable 1.32018-09-17 Free AVI to MP3 Portable 1.3 (0)
  A Free AVI to MP3 Portable egy telepítés nélkül használható alternatív konvertáló szoftver, amivel videókat tudsz átalakítani audió […]
 • AoA Audio Extractor 2.3.72013-08-12 AoA Audio Extractor 2.3.7 (0)
   Az AoA Audio Extractor segítségével filmekből tudsz kinyerni audió tartalmakat előre meghatározott formátumban. Ez az alkalmazás, […]
 • Balabolka 2.15.0.8752024-07-22 Balabolka 2.15.0.875 (4)
  A Balabolka egy szöveges tartalmak audió állománnyá átalakítására képes szoftver. Szövegfelolvasó funkciójával akadály mentesítheted […]
 • RealPlayer 24.0.0.3112024-07-21 RealPlayer 24.0.0.311 (0)
  A RealPlayer egy profi igen széleskörű funkcionalitással rendelkező multimédiás program ami webes tartalmak, illetve a számítógépen […]
 • Free Audio Converter 20242024-03-12 Free Audio Converter 2024 (0)
  A Free Audio Converter segítségével zenei állományaidat tudod egyszerűen és gyorsan átalakítani a számodra ideális […]

Szólj hozzá