Pazera software termékek - SzoftHub.hu

Pazera software

 • A Free MKV to AVI Converter MKV Videók AVI, MPEG formátumba konvertálásához futtatható, több egyedi Kodekként lehet azokat létrehoznunk. A Free alkalmazással profilokban választhatóak ki a tartalmak paraméterei, konfigurálhatjuk a kontrasztot, a fényerőt, a telítettséget. A bitráta, a mintavételezési frekvencia szerkeszthető, a tartalmak vízszintesen, illetve függőlegesen vághatóak, forgathatóak. DivX, Xvid, MPEG, WMV Videó kodekekbe lehet azokat létrehozni. Magyar nyelvű.

  Free MKV to AVI Converter 1.10

  A Free MKV to AVI Converter MKV Videók AVI, MPEG formátumba konvertálásához futtatható, több egyedi Kodekként lehet azokat létrehoznunk. A Free alkalmazással profilokban választhatóak ki a tartalmak paraméterei, konfigurálhatjuk a kontrasztot, a fényerőt, a telítettséget. A bitráta, a mintavételezési frekvencia szerkeszthető, a tartalmak vízszintesen, illetve függőlegesen vághatóak, forgathatóak. DivX, Xvid, MPEG, WMV Videó kodekekbe lehet azokat létrehozni. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 • A Free MKV to AVI Converter Portable korszerű, MKV Kodek formátumok, feliratokkal, illetve hangsávokkal készített Videók kötegelt konvertálásához hatékony. Nem kell telepíteni. A Free alkalmazással akár javítani lehet a multimédiás tartalmak minőségét a 2 lépéses kódolással. Körülvágható vízszintesen függőlegesen, tükrözhető, a telítettség, illetve a fényerő is módosítható a Videó szerkesztővel. Magyar nyelvű.

  Free MKV to AVI Converter Portable 1.10

  A Free MKV to AVI Converter Portable korszerű, MKV Kodek formátumok, feliratokkal, illetve hangsávokkal készített Videók kötegelt konvertálásához hatékony. Nem kell telepíteni. A Free alkalmazással akár javítani lehet a multimédiás tartalmak minőségét a 2 lépéses kódolással. Körülvágható vízszintesen függőlegesen, tükrözhető, a telítettség, illetve a fényerő is módosítható a Videó szerkesztővel. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 • A Free OGV Video Converter Portable egy telepítés nélkül használható konvertáló szoftver amivel OGV, HTML5 formátumokat lehet készíteni. A szoftverrel egy feladaton belül több videót is szerkeszthetünk, a tartalmak minőségét, illetve a bitráta értékeit testre szabhatjuk. Free alkalmazás.

  Free OGV Video Converter Portable 1.3

  A Free OGV Video Converter Portable egy telepítés nélkül használható konvertáló szoftver amivel OGV, HTML5 formátumokat lehet készíteni. A szoftverrel egy feladaton belül több videót is szerkeszthetünk, a tartalmak minőségét, illetve a bitráta értékeit testre szabhatjuk. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A WinExit egy telepítés nélkül használható energiagazdálkodási szolgáltatások gyorsabb eléréséhez használható eszköz. A Free alkalmazással időzíteni tudjuk a Windows leállítását, hibernálás, kikapcsolás, illetve újraindítás funkciót.

  WinExit 1.0

  A WinExit egy telepítés nélkül használható energiagazdálkodási szolgáltatások gyorsabb eléréséhez használható eszköz. A Free alkalmazással időzíteni tudjuk a Windows leállítását, hibernálás, kikapcsolás, illetve újraindítás funkciót.

  olvasd tovább...

 • A Free 3GP to AVI Converter Portable konvertálóját abban az esetben javasolt kipróbálni ha egy olyan programmal szeretnénk feladatokat végrehajtani amit nem kell telepíteni. A dekódoló Magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik, AVI, DivX, Xvid, MPEG kodek jellemzők hozhatóak létre vele. Videó szerkesztő funkcióval.

  Free 3GP to AVI Converter Portable 1.10

  A Free 3GP to AVI Converter Portable konvertálóját abban az esetben javasolt kipróbálni ha egy olyan programmal szeretnénk feladatokat végrehajtani amit nem kell telepíteni. A dekódoló Magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik, AVI, DivX, Xvid, MPEG kodek jellemzők hozhatóak létre vele. Videó szerkesztő funkcióval.

  olvasd tovább...