Konvertáló programok

Free 3GP to AVI Converter 1.10

A Free 3GP to AVI Converter egy ingyenes konvertáló szoftver videókhoz ami több kodek formátumot is képes kezelni. Ilyen az AVI, DivX, Xvid, MPEG, illetve eredeti formátum. A Free alkalmazás szerkesztő funkcióval is rendelkezik amik videók módosításához lehet felhasználni. Videó átméretező, fényerő módosítás, effektezés, hang, illetve videó kodek jellemzők manuális módosítása. Magyar nyelv.

3GP, illetve AVI videó formátumokhoz is használható konvertáló szoftver a Free 3GP to AVI Converter, ingyenesen áll rendelkezésre, szerkeszthetővé válnak a gépen található tartalmak.

A Free 3GP to AVI Converter letöltése után a szoftver egyetlen lépésben telepíthető, azonnal használható, az asztalon létrehozott ikonnal indítható el. Videók konvertálásához kell a program. Ha nem akarnád telepíteni, hordozható kiadásban is beszerezhető.

Videók átalakításához, illetve szerkesztéséhez a Free 3GP to AVI Converter felhasználói felületén ki kell választani, betallózandóak azok a tartalmak amiket konvertálni szeretnénk. A szoftver előnye, hogy nem csak konvertáláskor tud eredményeket biztosítani, hanem szerkesztéshez, több hasznos szerkesztő funkciót is használhatunk amivel különlegesebbé tehető a multimédiás fájl. Ilyen a felbontás, szín, méret vágás, audió, illetve videó jellemzők. A beállításait el lehet menteni, így ha legközelebb egy olyan videót kell konvertálni aminek teljesen ugyan olyan jellemzői vannak mint az előző munkamenet során használt konfiguráció, ekkor nem kell ismét létrehozni azt.

A Free 3GP to AVI Converter AVI, DivX, Xvid, MPEG formátumok kiválasztását teszi csak lehetővé.

A Freemake Video Converter felhasználóbarát megtervezéssel, illetve szintén profilos tervezéssel rendelkezik. Ha rengeteg funkcióra van szükség a Format Factory konvertálója is kipróbálható.

A Free 3GP to AVI Converter egy konvertáló szoftver amivel szerkesztheted is a videókat, több hasznos beállítás, illetve testre szabási eszköz is választható amivel a videók felbontása is módosítható, a beállításait egy későbbi hasonló feladathoz el lehet menteni. Ingyenes, Magyar nyelven is rendelkezésre áll.

Free 3GP to AVI Converter

Free 3GP to AVI Converter Összefoglaló:

 • konvertáló szoftver
 • profilos használat
 • eltárolható beállítások
 • videó szerkesztő
 • A videó, audió jellemzők külön módosíthatóak
 • a népszerűbb kodeket támogatja
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free 3GP to AVI Converter
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free 3GP to AVI Converter Portable 1.102020-03-16 Free 3GP to AVI Converter Portable 1.10 (0)
  A Free 3GP to AVI Converter Portable konvertálóját abban az esetben javasolt kipróbálni ha egy olyan programmal szeretnénk […]
 • Video Converter Expert 2.62023-11-24 Video Converter Expert 2.6 (0)
  A Video Converter Expert egy Videókonvertáló program amivel kötegelt feladat támogatással, illetve speciális Kodek […]
 • DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.12023-09-03 DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.1 (0)
  A DVDVideoMedia Free Video Converter igényeknek megfelelő Videók konvertálásához kiváló szoftver, amivel a tartalmakat akár […]
 • Free MKV to AVI Converter 1.102022-10-31 Free MKV to AVI Converter 1.10 (0)
  A Free MKV to AVI Converter MKV Videók AVI, MPEG formátumba konvertálásához futtatható, több egyedi Kodekként lehet azokat […]
 • Free MKV to AVI Converter Portable 1.102022-10-31 Free MKV to AVI Converter Portable 1.10 (0)
  A Free MKV to AVI Converter Portable korszerű, MKV Kodek formátumok, feliratokkal, illetve hangsávokkal készített Videók kötegelt […]

Szólj hozzá