Freemake Video Converter 4.1.10.80

A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető el. Profilos választási lehetőségeket biztosít. Lehet vele még videókat szerkeszteni, ahol azok egyesítése is végrehajtható. Szerencsére Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

Az alábbi konvertáló esetén nem kell azzal bajlódni, hogy a kimeneti oldal tulajdonságait manuálisan be tudjuk e konfigurálni, mivel a Freemake Video Converter profilokba rendezve kínálja fel ezeket, itt attól függően választhatunk, hogy min szeretnénk azt majd viszont látni a közel jövőben.

Természetesen azok sem maradnak támogatás nélkül akik saját maguk szeretnék kiválasztani a számukra ideális paramétereket, tehát kézzel szeretnél megadni a felbontás, bitráta, méretarány, audió, illetve videó kodek típusát. A Freemake Video Converter egyaránt gondol a kevés ismeretekkel rendelkezőkre, továbbá a jártasabb felhasználóira is.

A Freemake Video Converter letöltése után a szoftver által kínált lépéseket kel csak követni, a telepítése után nem is maradt más mint a szoftver használata, a videók korszerű kezelése.

A Freemake Video Converter rugalmassága révén a lehető legszéleskörűbben hozhatunk létre felhasználási területtől függően ideális multimédiás tartalmat. Mivel az alkalmazás ingyenes ezért reklámokkal van támogatva. Ez abban merül ki hogy az install során megpróbálja megváltoztatni az alapértelmezett kezdőlapunkat és saját toolbarok installálását is megkísérli. Ezek természetesen megakadályozhatók azzal hogy a program megkérdezi ezt tőlünk, egyszerűen ne engedélyezzük neki.

Freemake Video Converter – Támogatott eszközök:

Mobilok és asztali lejátszók számára egyaránt képes támogatott formátumok előállítására, a listáról az Androidos készülékek sem hiányozhatnak.  Használata során nem kell bonyolult dolgokban gondolkozni, csak adjuk meg a számára mit szeretnénk átalakítani, majd hogy mi legyen a kimeneti formátum, és kezdődhet is a munka. Természetesen Freemake Video Converter-rel videók esetén kisebb szerkesztéseket is eszközölhetünk, vághatunk, egyesíthetünk állományokat, kiváló segítség lehet a Freemake Video Converter videók összefűzéséhez. Talán a legegyszerűbb módszert kínálja a kategória képviselőit tekintve. Az egyéb funkciói részeként képekből Slideshow készíthető.

A Freemake Video Converter könnyed felépítése, elrendezése révén szinte minden felhasználói kört megcéloz, ideális videók dekódolására, alapvető szerkesztési feladatok ellátására. Legyen szó asztali lejátszókról, vagy mobil eszközökről, megoldást biztosít a feladathoz. Ne feledkezz el a fejlesztő további termékeinek a kipróbálásáról sem amik szintén szabadon felhasználhatóak korlátozásoktól mentesen. Ingyenes változat.

Freemake Video Converter

Freemake Video Converter Összefoglaló:

 • Profilos konvertáló
 • mobil konvertáló
 • egyszerű felépítés
 • manuális és automatikus, széleskörű beállítási lehetőségek
 • videó szerkesztő, egyesítő funkció
 • minden fontosabb formátumot kezel
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.freemake.com/

 

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Freemake Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 4Free Video Converter 3.62016-11-12 4Free Video Converter 3.6 (0)
  A 4Free Video Converter egy profilos konvertáló program, amivel néhány lépés követésével tudsz videókat, illetve audió fájlokat […]
 • Freemake Video Downloader 3.8.2.22018-05-07 Freemake Video Downloader 3.8.2.2 (3)
   A Freemake Video Downloader több mint 50 weboldalt támogató videó letöltéskezelő szoftver aminek a segítségével a lehető […]
 • Prism Video Converter 4.0.0 Beta2018-01-11 Prism Video Converter 4.0.0 Beta (0)
  A Prism Video Converter egy korszerű, több népszerű formátumot támogató konvertáló alkalmazás. Kimeneti formátumként választható AVI, […]
 • Any Video Converter Pro 6.2.42018-05-30 Any Video Converter Pro 6.2.4 (0)
  Az Any Video Converter Pro egy kiválóan kezelhető konvertáló szoftver. Modern kezelőfelülettel, beépített videó szerkesztő, illetve […]
 • Freemake Audio Converter 1.1.8.162016-07-20 Freemake Audio Converter 1.1.8.16 (0)
  A Freemake Audio Converter segítségével egyszerűen és gyorsan tudod audió állományaidat átalakítani, konvertálni a legnépszerűbb és […]