Blog

Felirat fájlokat is használhatunk a Freemake Video Converter konvertálójával

A szerkesztésre is használható szoftver konvertáláskor felirat fájlokat is támogat, hogy a multimédiás tartalomban felhasználva még minőségibb filmeket hozhassunk létre. Rengeteg felhasználó próbálta ki mivel remek funkció kínálattal rendelkezik, illetve formátumok között is sokkal több Kodek található mint a hasonló konvertálóknál. A Freemake Video Converter dizájnos felhasználói felülettel rendelkezik.

A szoftver készítője rengeteg multimédiás alkalmazást osztott meg amik ígéretes megoldások a lehető legszéleskörűbb, rugalmasabb feladatokat választhatjuk ki. A Freemake Video Converter multimédiás fájlokhoz használható, konvertálási feladatokra ahol rengeteg formátum között lehet kiválasztani a szükséges kodeket.

Konvertálásra, illetve szerkesztésre is

A konvertálás csak egy azok között a feladatok között amire használható, a szerkesztéskor felirat fájlok kezelésére, vágásra, megosztásra használható. Bárhonnan felhasználható a tartalom, rippelésel lehet a merevlemezre eltárolni ahol a plusz felirat fájl használható fel. A felirat fájl egyszerűbb módosításához egy szerkesztőt használhatunk ami a betűtípus, illetve méret, a karakter típus megváltoztatása lehetséges.

A Freemake Video Converter Konvertáló szoftver dizájnos felhasználói felülettel hozták létre ahol profilban találhatóak azok a formátumok amiket ki tudunk választani. Itt rengeteg megoldás felfedezhető, így több platformon is tökéletes megoldás. Mobilokra, médialejátszókra, műsoros DVD lemezekre.

Freemake Video Converter – videó dekódoló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Felirat fájlokat is használhatunk a Freemake Video Converter konvertálójával
Szerző
Leírás
Freemake Video Converter: Konvertáló videókhoz amivel felirat fájlokat is kezelhetünk, szerkeszthetünk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá