Sublight 4.8.5490 – Hatékony megoldás filmfeliratokhoz…

Az idegen nyelvű videók, filmes tartalmak honosított nyelvi felirat fájljainak beszerzése most még egyszerűbb mint valaha ha a Sublight 4.8.5490-et veted be erre. Az egyik legnépszerűbb szoftver a kategóriájában.

Még ma is sok felhasználó szereti filmjeit eredeti hangalámondással ( Angol ) megtekinteni, de hogy mégis értsék annak tartalmát Magyar feliratra van ahhoz szükség. Sokszor az azok beszerzése, nem is olyan egyszerű, hisz hosszas kutatásra van szükségeltetik, hogy azt megtaláljuk. Talán a legjobb megoldás, ha valamilyen programra bízzuk az egészet így a munka jelentős része rá hárul. Egy igen népszerű felirat kereső és letöltő program a Sublight 4.8.5490 ami valóban egyszerű és gyors megoldást kínál.

Egy rövid regisztrálást követően a nyelvi lokációs beállítások után azonnal neki is láthatsz a dolgok érdembeli részének.

A Sublight 4.8.5490 szerkezetileg valóban egyszerűre lett tervezve, így maga a használat is felhasználóbarát. Sajnos negatívum az esetében, hogy Magyar nyelven sajnos jelenleg még nem tud. Természetesen ez a filmfeliratokat nem érinti.

Ha már megvan az adott videó, egyszerűen húzd rá azt, vagy használhatod a szabad szavas keresőjét is ahol csak a film címét kell begépelned a címsorába. Egy rövid keresést követően egy listán kínálja fel a találati eredményeket. A Sublight 4.8.5490 különlegessége, hogy nem csak filmek esetén hanem sorozat feliratok keresésre is megfelelő, itt az évadot és a dátumot kell beírni.

Az egyéb szolgáltatásai részeként borítókat is le tud tölteni.

Az automatizáltabb futtatás és kezelhetőség érdekében a Sublight 4.8.5490 képes integrálódni a jobb egérgombos menühöz, ahol csak a videóra kell kattintani jobb egérgombbal így azonnal kezdeményezhető a filmfelirat keresés. Ezt a funkcióját tovább lehet konfigurálni azáltal, hogy meghatározható, hogy milyen fájlkiterjesztések esetén legyen támogatott az integrációja.

A Sublight 4.8.5490 egyszerű, kényelmes módját biztosítja, hogy feliratokat tudj keresni filmjeidhez, sorozataidhoz akár évad szerint. Opcionálisan a borítók felkutatását is rá lehet bízni. Teljesen ingyenesen használható, kizárólag egy rövid regisztrációra van szükség.

Sublight 4.8.5490 – Hatekony megoldas filmfeliratokhoz-33421

A Sublight 4.8.5490 egyszerű, kényelmes módját biztosítja, hogy feliratokat tudj keresni filmjeidhez.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Sublight 4.8.5490 – Hatékony megoldás filmfeliratokhoz...
Szerző
Leírás
Az idegen nyelvű videók, filmes tartalmak honosított nyelvi felirat fájljainak beszerzése most még egyszerűbb mint valaha ha a Sublight 4.8.5490-et veted be erre. Az egyik legnépszerűbb szoftver a kategóriájában.

Kapcsolódó szoftverek