Blog

A Wise Disk Cleaner karbantartó szoftverrel nagyobb teljesítménnyel futtatható a Windows rendszer

A Windows operációs rendszer, illetve a böngészők internetezési előzményeit tisztíthatjuk meg a Wise Disk Cleaner karbantartó szoftverrel, nagyobb teljesítmény értékekkel tudjuk a Pc-t használni. A program számos előnyös funkciót biztosít, a meghajtóinkat töredezettség mentesíteni is tudjuk. Ha több lemezterületre van szükség, az elvárásainknak megfelelően törölhetjük a sok helyet foglaló tartalmakat.

Ha a Windows rendszer nem nyújtja azt a teljesítményt amit a hardvereink lehetővé tudnak tenni, rengeteg módon tudunk javítani a PC sebességén. A szoftverrel optimalizálni tudjuk a Windows rendszert, a fölösleges feladat előzményektől is megszabadulhatunk. Akár javíthatunk a számítógép teljesítményén. A Wise Disk Cleaner a karbantartási feladatokban rejlő lehetőségek jobb kihasználásához tömérdek funkciót biztosít. A karbantartó szoftver rendelkezésre álló speciális konfigurálójával közvetlenül ki tudjuk azokat a tartalmakat jelölni amiknek a keresése, illetve törlése után számottevő lemezterület szabadítható fel. Az elavult tartalmak, súgófájlok, alapfájl gyorsítótárak, letöltött telepítési fájlok is kitörölhetőek.

Minimális beállítást igénylő karbantartó szoftver

A szoftver egy töredezettségmentesítő is egyben, amivel a merevlemezt több módszerrel tudjuk optimalizálni. Hatékonyabb prioritás értékekkel tudjuk a merevlemezen a fájlokat olvasni. A böngészők, illetve a Windows rendszer feladat előzményeinek a felkutatását kombinálhatjuk egy karbantartási feladatban amivel a részletüket is megjeleníthetjük. A mindenre kiterjedő gyorsítótár keresési feladatainkat a kijelölt időpontban tudjuk futtatni, időzíthető. A karbantartási feladatainkat a felhasználási igényeknek megfelelően minden héten automatikusan megismételhetjük. A privát feladat előzményeinket is eltávolíthatjuk, biztonságosabban futtatható a Windows. Az erőforrás problémák megszüntetéséhez is kiváló Wise Disk Cleaner innen szerezhető be.

Wise Disk Cleaner – karbantarto szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Wise Disk Cleaner karbantartó szoftverrel nagyobb teljesítménnyel futtatható a Windows rendszer
Szerző
Leírás
Időzíthető karbantartó szoftver a Wise Disk Cleaner amivel akár nagyobb teljesítménnyel tudjuk a Windows rendszert futtatni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá