Windows Karbantartási tippek - SzoftHub.hu

Karbantartási tippek

 • Hely felszabadításhoz is használható karbantartó szoftver amivel a hasztalan tartalmak törlése után töredezettség mentesíteni is tudjuk a számítógépet. A programmal speciális, illetve általános lemeztisztítási módszerrel tudjuk a PC-t, illetve az installált szoftverek gyorsítótár mappáit, feladat előzményeit törölni. A Wise Disk Cleaner megoldásával parancssorosan is tisztítani tudjuk a meghajtóinkat, gyorsíthatjuk a Windows rendszert.

  Parancssorosan is futtatható a Wise Disk Cleaner karbantartó szoftver

  Hely felszabadításhoz is használható karbantartó szoftver amivel a hasztalan tartalmak törlése után töredezettség mentesíteni is tudjuk a számítógépet. A programmal speciális, illetve általános lemeztisztítási módszerrel tudjuk a PC-t, illetve az installált szoftverek gyorsítótár mappáit, feladat előzményeit törölni. A Wise Disk Cleaner megoldásával parancssorosan is tisztítani tudjuk a meghajtóinkat, gyorsíthatjuk a Windows rendszert.

  olvasd tovább...

 • A szoftver hozzájárul a Windows teljesítményét befolyásoló Temp mappák, illetve feladat előzmények eltávolítási feladataihoz amivel akár biztonságosabban futtatható a számítógép. A karbantartó szoftver védi a számítógép biztonságát. A Temp Cleaner GUI a vágólap, a Log fájlokat, a böngészők előzményeit, illetve a lomtár tartalmát is magába foglalja.

  Szoftverek log fájljainak törlése a Temp Cleaner GUI karbantartóval

  A szoftver hozzájárul a Windows teljesítményét befolyásoló Temp mappák, illetve feladat előzmények eltávolítási feladataihoz amivel akár biztonságosabban futtatható a számítógép. A karbantartó szoftver védi a számítógép biztonságát. A Temp Cleaner GUI a vágólap, a Log fájlokat, a böngészők előzményeit, illetve a lomtár tartalmát is magába foglalja.

  olvasd tovább...

 • Nem kell sok időt tölteni a Windows karbantartásával az Ashampoo WinOptimizer megoldásával, amivel a PC futtató által meghatározott gyorsítótárakat tudjuk megkeresni, illetve törölni, akár finomhangolni is tudjuk a számítógépet. A kedvenc szoftvereink munkafolyamat előzményeinek az eltávolításával optimalizálhatjuk a Windows rendszert. Hasztalan szoftverek Uninstallálási feladataihoz, illetve privát fájlok megsemmisítéséhez is remek.

  Fájlok megsemmisítése az Ashampoo WinOptimizer karbantartó szoftverrel

  Nem kell sok időt tölteni a Windows karbantartásával az Ashampoo WinOptimizer megoldásával, amivel a PC futtató által meghatározott gyorsítótárakat tudjuk megkeresni, illetve törölni, akár finomhangolni is tudjuk a számítógépet. A kedvenc szoftvereink munkafolyamat előzményeinek az eltávolításával optimalizálhatjuk a Windows rendszert. Hasztalan szoftverek Uninstallálási feladataihoz, illetve privát fájlok megsemmisítéséhez is remek.

  olvasd tovább...

 • Egy nyílt forráskóddal elérhető parancssoros konfigurálási feladatokhoz is remek ingyenes szoftver a WinContextTweaker amivel akár egyéni elemeket is hozzáadhatunk a helyi menühöz. A szoftverrel a Windows helyi menü alapértelmezett beállításait módosíthatjuk, akár részletező ablakot is hozzáadhatunk, el tudjuk a hátteret, illetve a menük ikonjait távolítani.

  A Windows jobb kattintás funkciójának konfigurálása a WinContextTweaker helyi menü szerkesztővel

  Egy nyílt forráskóddal elérhető parancssoros konfigurálási feladatokhoz is remek ingyenes szoftver a WinContextTweaker amivel akár egyéni elemeket is hozzáadhatunk a helyi menühöz. A szoftverrel a Windows helyi menü alapértelmezett beállításait módosíthatjuk, akár részletező ablakot is hozzáadhatunk, el tudjuk a hátteret, illetve a menük ikonjait távolítani.

  olvasd tovább...

 • A szoftverrel optimalizálni tudjuk a Registry értékeket, tisztíthatjuk a programok feladat előzményét, gyorsítótár mappáját amivel akár gyorsíthatjuk a Windows rendszert. Nem csak karbantartási feladatokhoz, a számítógépen található feladat előzmények törléséhez ideális a CCleaner, akár konfigurálási feladatokat is futtathatunk, frissíthetjük az installált programokat, uninstallálhatjuk, illetve megtekinthetjük a nagyobb méretű fájlokat. Az egyéni tisztítási feladat után akár le tudja állítani a programot.

  A CCleaner leállítása egyéni tisztítás után

  A szoftverrel optimalizálni tudjuk a Registry értékeket, tisztíthatjuk a programok feladat előzményét, gyorsítótár mappáját amivel akár gyorsíthatjuk a Windows rendszert. Nem csak karbantartási feladatokhoz, a számítógépen található feladat előzmények törléséhez ideális a CCleaner, akár konfigurálási feladatokat is futtathatunk, frissíthetjük az installált programokat, uninstallálhatjuk, illetve megtekinthetjük a nagyobb méretű fájlokat. Az egyéni tisztítási feladat után akár le tudja állítani a programot.

  olvasd tovább...