Blog

Ingyenes konvertáló szoftver audió kinyerő funkcióval: Free Audio Video Pack

A szabadon kipróbálható konvertáló alkalmazás videókhoz, illetve zenei fájlokhoz használható fel, ehhez több plusz funkció is rendelkezésre áll a teljes körűbb használat érdekében. Ilyen a dekódoló audió kinyerő, illetve szerkesztő funkciója amiket videókhoz, illetve zenei fájloknál is profi eredményt tud létrehozni. A Free Audio Video Pack kiváló formátum ismerettel rendelkezik.

Egy azok között a konvertáló alkalmazások között amiket egyszerre több dologra is fel lehet használni, Ilyen a multimédiás tartalmak formátum szerinti átalakítása, illetve a több lehetőségként rendelkezésre álló szerkesztő funkció. Az utóbbi szituáció esetén a videót, zenei fájlt lehet vágni, film esetén abból ki lehet nyerni hang jellegű fájlt, ahol néhány többek által használt Kodek formátum választható ki eltároláshoz.

A Free Audio Video Pack konvertálója valamivel a hagyományostól eltérő felhasználói felülettel, indítófelülettel rendelkezik, ahol adott feladat szerint lehet kiválasztani a multimédiás munkafolyamatot. Moduláris kialakítással rendelkezik, ahol a kiválasztható formátum egy külön alkalmazáshoz tartozik, ebben valamivel eltér a hasonló konvertálóktól. Ingyenes, nem igényel telepítést erre a különálló kodek megtervezésből is lehet azt tudni. A Free Audio Video Pack innen érhető el.

Ingyenes konvertáló alkalmazás: Free Audio Video Pack


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes konvertáló szoftver audió kinyerő funkcióval: Free Audio Video Pack
Szerző
Leírás
Ingyenes, még telepíteni sem kell ezt a remek konvertáló alkalmazást amivel audió tartalmakat is ki lehet nyerni, nem más mint a Free Audio Video Pack

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá