Blog

Próbáld ki az MPCSTAR film lejátszóját, ha konvertálni is szeretnél MP4 formátumban

A 4K, Ultra-HD felbontást is kezelni képes videó lejátszó szoftver az általános feladatokon kívül egy konvertálóval is rendelkezik multimédiás fájlokhoz amivel MP4 formátumban tudsz átalakítani. Az MPCSTAR megoldása teljesen ingyenesen használható.

A videó lejátszó szoftver az általános merevlemezen található multimédiás fájlok megnyitásán kívül Stream feladatokra is remek, akárcsak konvertáláshoz. Ha egy videót át szeretnél alakítani az megtehető MP4 formátum esetén. Az egyik érdekessége, az MPCSTAR nem csak néhány alapértelmezetten hozzáadott Skin között teszi lehetővé, hogy meg lehessen változtatni a kinézetét, hanem egy viszonylag egyszerűen használható Skin szerkesztőt is kipróbálhatunk ha a fejlesztői ötlet nem nyerte volna el a tetszésünket.

Lejátszólisták a konvertáláson kívül…

Több fimet lejátszólistába rendszerezhetünk, a saját felirat fájlunkat manuálisan is hozzáadhatjuk, így egy maximalista szoftvert lehet használni azoknak akik ki szeretnék próbálni a későbbiekben. A program minden ma elterjedt operációs rendszeren teljes kompatibilitással futtatható. Külön fájl asszociációs beállítással ha több médialejátszót is használnánk. Képernyőmentést készíthetsz a fontosabb jelenetekről, azt oda mentheted el ahol neked a lehető legjobban megfelel. Az MPCSTAR innen tölthető le.

MPCSTAR filmlejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Próbáld ki az MPCSTAR film lejátszóját, ha konvertálni is szeretnél MP4 formátumban
Szerző
Leírás
Ingyenes, konvertáló funkcióval rendelkező videó lejátszó szoftver - MPCSTAR

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá